BIST 10.058
DOLAR 32,38
EURO 34,67
ALTIN 2.401,45
HABER /  GÜNCEL

Gülen'e: Aklına başına al ve dön!

İsrail'in hedefine aldığı İHH'nın başkanı Bülent Yıldırım'dan bomba iddialar ve Gülen'e çağrı...

Abone ol

Aralarında Abdurahman Dilipak, İnsani Yardım Vakfı, Özgürder, Araştırma Kültür Vakfı, Medeniyet Derneği ve İnsan ve Medeniyet Hareketi temsilcilerinin bulunduğu İslami Sivil Toplum Kurumları son günlerde Hükümet ve Cemaat arasındaki kavgada hükümetin yanında durduklarını ifade ederek, Gülen'den ülkeye dönmesini istediler.

Cemaatin yardım kuruluşunun yeleklerini giyerek Gazze'de yardım dağıttıklarını da hatırlatan Yıldırım, İsrail Dışişleri Bakanı Lieberman'ın İHH'yı tehdit ettiklerini hatırlattı.

Yıldırım'dan bir de çarpıcı bir iddia geldi. Yıldırım, bir suikast timinin kendilerini öldürüp kaos oluşturmak için Türkiye'ye suikast timinin girdiğini söyledi.

İHH Başkanı Yıldırım'ın açıklamalarından satır başları...

Buradan soruyorum 'Niye bütün şahsi bilgiler Amerika'nın elinde 'Sizi tehdit eden uluslararası güçleri terk edin. Herkese bir ders vermiş olur, milleti yeniden kazanabilirsiniz.

Hoca Efendi'nin bu saatten sonra Amerika'da kalmasını içime sindiremiyorum. Hocaefendi'ye sesleniyorum aklını başına al. Tövbe ve özür erdemdir.

Milletimize sesleniyorum dik durun bu is sadece Tayyip beyle alakalı değil tüm Müslümanlara yönelik taşeronlara uymayın”

İsrail, İHH'yı büyük bir tehlike olarak algılıyoruz, demeden önce maalesef burada bizimle alakalı el-Kaide dosyası hazırlandı.

Çağrıda bulunuyorum 'Bunlara ders vermek lazım. Yoksa şu anda ülke kaosa gidiyor'

Şu anda Türkiye'de bir suikast timi var ve biz nereden geldiklerini biliyoruz. Bizi öldürüp kaos ortamını büyütmek için geldiler.

Bizler sizin yardım kuruluşunuzun yeleklerini giyerek Gazze'de yardım dağıtmadık mı? Bu hırs ve düşmanlık neden?

Sizi tehdit eden uluslararası güçleri terk edin. Herkese bir ders vermiş olur, milleti yeniden kazanabilirsiniz.

Yeniden söylüyorum. Gazze'de eğer Yahudiler zulme uğruyor olsaydı biz o gemiyi yine kaldırırdık.

İsrailli bakandan İHH tehdidi

Avigdor Lieberman, İHH'nın kendileri için tehlike olduğunu ve engellenmesi gerektiğini söyledi. (Devamını oku...)