BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MAGAZİN

Gülben Ergen'in en büyük serveti

Gülben Ergen, Kıbrıs'ta verdiği konserinde sevenleriyle dertleşti. Çok zengin olduğunu söyleyen Ergen, servetini açıkladı.

Abone ol

Gülben Ergen, Kıbrıs'ta verdiği konserinde sevenleriyle dertleşti. Çok zengin olduğunu söyleyen Ergen, "Benim en büyük servetim evlatlarım" dedi.

Geçtiğimiz cumartesi gecesi, Kıbrıs Malpas Casino'da bir konser veren ünlü sanatçı Gülben Ergen, sahne performansıyla herkesi kendisine hayran bıraktı. Şarkıları ve şık kostümleriyle izleyicilerden tam not alan ünlü sanatçı, sahnede özel hayatına dair samimi itiraflarda da bulundu.

İşte Ergen'in itirafları.

"25 yıl boyunca mesleğim öndeydi ve zamanımın tamamını alıyordu. Ama şimdi hayatım tamamen çocuklarıma endeksli. Tüm öncelik onlarda; onların sağlığı, rahatı, neşesi yerinde ise işime zaman ayırırım. Onlardan zaman kalırsa sahneye çıkar, konserlere yetişirim. Önce onların sağlığı gelir. Taksi plakalarım yok. Birbirinden güzel şarkılarım var. Arsalarım yok, güzel kıyafetlerim var. Apartmanlarım yok, güzel albümlerim var. Benim en güzel hazinem, çocuklarımdan sonra gelen sanat yaşamımdır. Bundan sonra hayatta dizide oynamam. Çünkü çocuklarımın yanında olmam gerekiyor. Aslında dünyanın en zengin insanı benim. Böyle büyük bir servete sahip olduğum için Allah'a şükrediyorum."