BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Mehmet Ali Aydınlar meydan okudu!

Mehmet Ali Aydınlar kulüp ve taraftardan gelebilecek baskı için 'baskıyı aynen iade ederiz' sözleriyle cevap verdi.

Abone ol

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, karar almakta zorlanmadıklarını belirterek "yapanlar düşünsün" dedi.

LİGLER HER HALÜKARDA 9 EYLÜL'DE BAŞLIYOR

Aydınlar Radikal Genel Yayın Yönetmeni Eyüp Can'ın sorularını yanıtladı. Liglerin her şartta 9 Eylül'de başlayacağını açıklayan Aydınlar, her türlü senaryo üzerinde çalıştıklarını söyledi.

SPOR MEDYASI DA TEMİZLENSİN

Kozmik Oda'nın topu mahkemeye atacağı yönündeki haberlere de tepki gösteren Aydınlar, böyle bir şeyin kesinlikle söz konusu olmadığını kaydederek, sözü spor medyasına getirdi:

Hep futbolun kirliliğinden bahsediliyor. Evet, futbol kirli ama spor medyası kirli değil mi? Futbol temizlenecekse futbol medyasının da temizlenmesi gerekiyor."

Ligler başlamadan kararın verilmesini istediklerini ifade eden Aydınlar, Etik Kurulu'na "Şu tarihte bitirin" diye baskı yapamayız. Karar hangi gün gelirse gereğini yaparız" diye konuştu.

BASKIYI AYNEN İADE EDERİZ

Kulüp, taraftar ve siyasetçilerden baskı gelip gelmediği yönündeki soruya da "Kimse bize baskı yapamaz, baskıyı aynen iade ederiz. Bundan herkesin emin olmasını istiyorum" sözleriyle kamuoyuna net mesajlar verdi.

"Karar almakta zorluk çekiyor musunuz?" sorusuna da Aydınlar'ın cevabı netti:

YAPANLAR DÜŞÜNSÜN

"Elbette zor bir karar ama benim şahsen içim rahat. Biz bu işin içinde yokuz. Yapanlar düşünsün. Federasyon hesap sorulan değil hesap soran makamdır. Yetkili kurullarımız incelemelerini bitirdikten sonra çıkacak karar neyse hiç zorlanmadan uygularız. Bütün ihtimalleri değerlendirdik. 9 Eylül'de bu tartışmaları geride bırakarak liglerin başlaması en büyük hedefimiz."