BIST 10.320
DOLAR 32,25
EURO 35,09
ALTIN 2.466,08
HABER /  MAGAZİN

Gülben Ergen o habere ne dedi?

Eşi ile arasında çıkan ayrılık haberlerine sessiz kalan Gülben Ergen son çıkan haberler için bakın nasıl bir cevap verdi...

Abone ol

Erdoğan'la ilgili iddiaların üzerine gözlerin çevrildiği Gülben Ergen'in yorumu şaşırtıcıydı. Ünlü sanatçı, dedikodu için 'olmaz' bile demedi... Gülben Ergen'in nokta' sözleri; eşiyle ilgili çıkan 'boşanma' haberlerini bir kez daha doğrular nitelikteydi!

ŞOK DEDİKODU
Magazin dünyası, dün Takvim'in manşete taşıdığı bir haberle çalkalandı. Takvim'in "Şok iddia" olarak duyurduğu haberde bahsi geçen isim Gülben Ergen'in eşi Mustafa Erdoğan'dı. İddialara göre; Erdoğan'ın kurduğu dans grubundaki bir dansçısıyla yasak ilişkisinden yaklaşık 1 yaşında bebeği vardı.

ŞAŞIRTICI SÖZLER
İddiaların üzerine gözler, Gülben Ergen'e çevrildi. Eşinden boşanmak üzere olduğu konuşulan sanatçı, beklenilen tepkiyi vermedi. Ergen'in "Açıklama yapması gereken ben değilim. Bi fikrim yok. Nokta" sözleri; manidardı. Gülben Ergen, açıklamasıyla evliliğindeki sorunları bir kez daha ima etmiş oldu.

İDDİALARA YAZILI AÇIKLAMA GELDİ
MUSTAFA Erdoğan, Takvim'in manşete taşıdığı iddialar üzerine yazılı bir açıklama yaparak; iddiaları yalanladı. Erdoğan, ne yasak bir ilişkisinin ne de sözü edildiği gibi bu ilişkiden bir bebeği olduğunu söyledi.