BIST 10.346
DOLAR 32,35
EURO 34,76
ALTIN 2.403,21
HABER /  POLİTİKA

Gül üstü açık arabayla Tarabya'da tur attı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Kayseri'den gelen arkadaşının arabasıyla Tarabya'da tur attı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün de bulunduğu Tarabya'da üstü açık Cadillac'la kısa bir gezintiye çıktı. Gül, keyifli anını Twitter aracılığıyla paylaştı.

Geçtiğimiz hafta verdiği bir röportajda araba kullanmayı özlediğini söyleyen Gül'e hemşehrisi işadamı Fatih Karamancı bir jest yaptı.

Yoğun gündem arasında kendisine vakit ayıran Gül, direksiyon koltuğuna oturup Tarabya sokaklarına karıştı. Sıkı bir çalışma temposu öncesi İstanbul'da stres atan cumhurbaşkanı, eğlenceli saatleri Twitter hesabından duyurdu.

Renkli görüntü için Gül bu mesajı yazdı:

"Geçenlerde Kayseri’de kurduğumuz üniversiteyi destekleme vakfının kurucularından, hemşehrim Fatih Karamancı… bir hafta sonu fotoğraftaki arabasıyla geldi. Biz de binip Tarabya’da kısa bir tur attık."

FACEBOOK VE YOUTUBE'TA SAYFA OLUŞTURDU

Gül'ün internet dünyasındaki yenlikleri sadece twitter ile sınırlı değil. Üç yeni uygulamayı daha duyurdu. Twitter'dan sonra www.facebook.com/cbabdullahgul sayfasını da yayına koydu.

Gül ayrıca Youtube'da özel sayfa oluşturdu. Sayfanın adı ise www.youtube.com/cbabdullahgul 

Gül Iphone ve Ipad dünyasına da girdi. Gül Twitter'a "Iphone/Ipad uygulaması da Apple Store’dan indirilebiliyor" diyerek son yeniliğini duyurdu.

FACEBOOK'TA NELER VAR?

Yaklaşık bir aydır açık olduğu bildirilen ve bugün Cumhurbaşkanı Gül tarafından duyurulan Gül'ün resmi Facebook profilini, şimdiye kadar 2 bin 342 kişi beğendi.

Meslek bölümünde politikacı yazılan Gül'ün Facebook profilinde seyahatleri sırasında vatandaşlarla çekilmiş çok sayıda fotoğrafı ve video görüntüsüyle doğum yeri, aile hayatı ve politika hayatına ilişkin detaylı bilgiler bulunuyor.

Sayfanın bağlantılar bölümünde ise Cumhurbaşkanı Gül'ün Anadolu Ajansına verdiği röportajla son günlerde katıldığı programlara ilişkin etkinliklere yer veriliyor.

Cumhurbaşkanı Gül'ün Youtube sayfasında da katıldığı programlara ilişkin görüntüler yer alıyor.

aby.jpg