BIST 10.248
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.393,69
HABER /  DÜNYA

ABD'li gazetecinin en acı günü

ABD'nin ünlü gazetecilerinden Baldwin yıllarca haberleri ekrana taşıdı. Bu kez konu olan haber ise o ve ailesiydi.

Abone ol

AOL News'ün bildirdiğine göre, Baldwin'in bir aylık oğlu Michael Baldwin III ve bebek bakıcısı Teresa Coffey, Suffolk County polisi tarafından Baldwin'in Greenlawn'daki evinde ölü bulundu.

Bütün bir gün boyunca bebek bakıcısı kendisi aramadığı için paniğe kapılan Baldwin, saat 21.30 civarı evine döndüğü ve şok edici manzarayla karşılaştı.

Baldwin o anları şöyle anlattı:

"Eve geldim, Coffey'i kanepenin üzerine yüzükoyun serilmiş halde buldum. Bütün odalarda Michael'ı aradım ama bulamadım. Ondan sonra içime bebeğin bakıcısının altında kaldığına dair tuhaf bir his düştü. Oturma odasına döndüm. Gerçekten de Michael Teresa'nın altındaydı. Mosmor olmuştu. Öldüğünü o zaman anladım."

KORKUNÇ BİR KAZA

Suffolk County polisinden Gerard Pelkofsky, düzenlediği basın toplantısında, "Şu an için bu olayın korkunç bir kazadan başka bir şey olduğunu düşünmemiz için bir sebep yok" dedi.

Coffey'nin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılacağı belirtildi. Ancak Wall Street Journal, soruşturmaya yakın isimlere dayandırdığı haberinde kadının bir sağlık sorunu olduğunu, bebeğin de bayılan bakıcısının altında kalarak boğulduğuna inanıldığını bildirdi.

Baldwin de evde kadının kullandığı reçeteli ilaçlar bulunduğunu söyledi. Yetkililerin olayın karbonmonoksit zehirlenmesinden kaynaklandığını düşünmediği ifade edildi.

New York Post gazetesi ise Coffey'nin yaklaşık 1.70 boyunda ve 100 kilo ağırlığında olduğunu aktardı.