BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

G.Saray'ın Ze Roberto atağı

Galatasaray, önümüzdeki sezonun hesaplarını şimdiden yapmaya başladı. Aslan, Ze Roberto için amansız bir yarışa tutuştu. Aslan'ın bu konuda rakipleri çok.

Abone ol

Bayern'in Brezilyalı sol açığı Ze Roberto için Galatasaray atağa kalktı. F.Bahçe ve Roma'nın da ilgilendiği yıldız için Fatih Gökşen, "Ze Roberto, önümüzdeki yıl Aslan olacak" diyor.

***

Ze Roberto olacak

Gökşen, ara transferde alamadıkları Brezilyalı yıldız için "F.Bahçe ve Roma ile kapışmaya hazırız" dedi.

Münih'in Yıldızı
Galatasaray yönetimi bir yandan oyuncuları şampiyonluğa motive ediyor, sorunlarını çözüyor, bir yandan da gelecek yılın girişimlerini yapıyor. Futbol şube sorumlusu Fatih Gökşen ara transferde ilgilendikleri, ancak alamadıkları Ze Roberto'da ısrarcı olduklarını söyledi. Bayern Münih'te forma giyen 31 yaşındaki Brezilyalı oyuncu için her fedakârlığı yapmaya hazır olduklarını belirten Gökşen, "Bu defteri kapatmadık. Büyük hedeflere büyük oyuncularla ulaşılır. Onu isteyen her takımla da kapışırız" dedi.

Müthiş Solak
Ze Roberto'nun Bayern Münih ile sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Orta sahanın solunda görev yapan Brezilyalı oyuncu süratli ve müthiş asistleriyle tanınıyor. Brezilyalı yıldızı Fenerbahçe ve Roma'nın da istediği biliniyor. Menajeri Juan Figer'in Daum'la çok yakın arkadaş olması ibreyi Fenerbahçe'ye çeviriyor. Fatih Gökşen, "Galatasaray yeniden herkesin gelmek istediği bir takım olacak. Futbolcular tercihini yaparken sadece parayı değil, takımın büyüklüğünü de göz önüne alır" diyor.


HABER: Yaşar YALÇIN


KAYNAK: www.pasfotomac.com.tr