BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Transferde Kartal pençesi

Bu sezonu, hiç ummadığı bir şekilde bitiren Beşiktaş, yeni sezonun hesaplarını yapıyor. Kartal, bazı futbolculara pençe attı.

Abone ol Ligin bitimine 4 hafta kala yeni sezon kadrosunu kurmaya başlayan Beşiktaş, Kürşat, Ali Tandoğan ve kaleci Volkan'dan sonra rotayı Ergün Teber'e çevirdi.

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer harekatı dur durak bilmeden sürüyor. Devre arasında Ç.Rize'den Koray'ı alan, Kürşat'la da prensip anlaşmasına varan siyah-beyazlılar, G.Birliği'nden Ali Tandoğan ve Schalke 04'ün kalecisi Volkan Ünlü'yle söz kesti. Siyah-beyazlılar şimdi de rotalarını, Juanfran'ın yerine düşündükleri Ergün Teber'e çevirdi.

KÜRŞAT ZORA SOKTU
Beşiktaş'ın bu transferleri medyaya yansıyınca siyah-beyazlılar da iyice sıkıntıya düştü. Bu da yetmiyormuş gibi prensip anlaşmasına varılan Kürşat'ın "Rize'ye vefa borcum var. Onlar da para kazansın" diyerek 1 yıl daha sözleşme uzatması ve bonservis bedelinin ortaya çıkması bu transferi zora soktu. Kürşat'ın durumuna bazı yöneticilerin soğuk baktığı ifade edildi.

TANDOĞAN SORUNSUZ
Rıza Çalımbay'ın Ankara'ya giderek prensipte anlaştığı, ancak gizli kalmasını istemesine rağmen Ali'nin bir panelde "Seneye Beşiktaş'tayım" demesi siyah-beyazlıları kızdırdı. Ali, bir gün sonra "Henüz anlaşmadık" demesine rağmen, tarafların her konuda anlaştığı; bonservisi elinde olan ve maliyeti olmayan bu futbolcunun transferinde sorun çıkmaması bekleniyor.

FRAN'IN YERİNE TEBER
İki hafta önce Almanya'da ön protokol imzalatılan Schalke 04'ün kalecisi Volkan Ünlü de seneyeBeşiktaş formasını giyecek. Rıza Çalımbay'ın son olarak Kayseri'de oynayan Ergün Teber'i istediği öğrenildi. Milli takımda da oynayan bu futbolcunun, Juanfran'dan boşalacak bu mevkiye İbrahim Üzülmez'i takviye olarak düşünüldüğü öğrenildi.

HABER: Fatih DOĞAN
KAYNAK:
www.pasfotomac.com.tr