BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Yük Alex'in omuzlarında

F. Bahçe'de zorlu Diyarbakır maçı öncesi gözler, Alex'e çevrildi. Anelka'nın sakat olması, tüm yükün Alex'e yüklenmesine yol açtı.

Abone ol

Şampiyonluk yolunda çok önemli olan D.Bakır maçında Alex,takımın umudu. Serhat ise sakat Anelka'nın yerine oynayacak.

Başarımız Takım İşi
F.Bahçe'nin yıldızı Alex, son haftalarda sergilediği üstün performansıyla Diyarbakır maçında yine sarı-lacivertlilerin umudu. Özellikle son maçlarda takımını tek başına sırtlayan Brezilyalı'nın şampiyonluk yolunda çok önemli olan Diyarbakır deplasmanında da galibiyeti sağlayacağına inanılıyor.İdmanlarda sakin tavırlarıyla dikkat çeken Alex başarının sadece kendine ait olmadığını belirterek şampiyonluk yarışında yakaladıkları avantajı yitirmeyeceklerini söyledi.

Serhat Forvette
Geçen sezon uzun süren sakatlığı sonrası bu yıl da zaman zaman bunun sıkıntısını yaşayan Serhat da sarı-lacivertlilerin Diyarbakır maçında güvendiği isimlerden. Lig bitiminde ameliyat olması beklenen futbolcunun Anelka'nın sakatlığı nedeniyle Diyarbakır karşısında forvet olarak oynaması bekleniyor. Serhat son aylarda ağrılarının geçtiğini hatırlatırken "Kasığımdaki sakatlık nedeniyle ameliyat olmam şart. Ama uzun süredir zorlamadığım için oynayacak durumdayım" dedi.

HABER: Deniz DERİNSU
KAYNAK:
www.pasfotomac.com.tr