BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

G.Saray 2 yıldız transfer edecek

Terim döneminden sonra transfere yüksek rakamlar harcamaktan kaçınan Başkan Canaydın’ın fikrini Gerets değiştirdi.

Abone ol

Ekonomik darboğazdan dolayı özellikle de Terim döneminden sonra transfere yüksek rakamlar harcamaktan kaçınan Başkan Özhan Canaydın’ın fikrini Gerets değiştirdi.

Belçikalı hocanın Canaydın’la yaptığı görüşmede “Göreve geldiğim günden bu yana sizi bir gün bile sıkıştırmadım. Ancak gelecek sezon iyi bir takım oluşturmak istiyorum. Bunun için de sizin fedakârlıkta bulunmanız gerekiyor. Ben burada olsam da olmasam da transfer yapılmalı. Büyümekten korkmamalıyız. Taraftar artık aynı isimleri izlemek istemiyor. Tribünlerin doluluk oranı her geçen gün biraz daha azalıyor. Öyle futbolcular almalıyız ki rakiplerimiz bizi kıskanmalı” dediği öğrenildi.

Canaydın’ın da Gerets’in bu sözlerini yöneticilerine ilettiği ve 10 milyon dolara iki yıldız alınmasına karar verildiği belirtildi.

Küslük sürüyor
G.saray Teknik Direktörü Erik Gerets’in Hasan Şaş ve Necati Ateş ile arasındaki soğukluğun devam ettiği öğrenildi. Tecrübeli çalıştırıcının ikiliyle sadece antrenmanlarda taktik vermek için konuştuğu belirtildi. Böylece Ergün Penbe ile birlikte Belçikalı hocanın arasının bozuk olduğu futbolcuların sayısı üçe çıktı. Bu arada Hasan Şaş’ın Gerets’in yardımcısı Erdal Keser’le de uzun süredir küs olduğu ifade edildi.

Kaynak: Akşam