BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,67
ALTIN 2.418,88
HABER /  GÜNCEL

GS ve Fenerin ŞAFAK operasyonu

Yeşil sahalardaki iki ezeli rakipler, tek bir amaç için biraraya geldi. Hedef, Şafak'ı yaşatmak...

Abone ol

"EZELİ rekabet, ebedi dostluk sözü" lafta kalmadı. Galatasaray’ın geçtiğimiz çarşamba günü Liverpool ile oynadığı maçta, sarı kırmızılı takımı hep birlikte destekleyen Galatasaraylı ve Fenerbahçeli taraftarlar bu kez de kanser hastası Şafak Güzeller için seferber oldu.

Galatasaraylı taraftar grubu Ultraslan’ın, kanser hastası Galatasaray taraftarı Şafak Güzeller’in tedavisi için başlattığı yardım kampanyasına Fenerbahçeliler de katıldı. Sarı lacivertlilerin taraftar sitesi "www.antu.com"da, "Kalbimiz, dualarımız seninle Şafak" başlığıyla yayınlanan duyuruda, "Fenerbahçe taraftarları olarak bu yardım kampanyasında bizler de katkıda bulunmak istiyoruz" denilerek, Şafak’a yardım için açılan hesap numarası ve ailesiyle irtibat telefon numaraları yayınlandı.

2003’te hastalandı

Koyu Galatasaray taraftarı olan Şafak Güzeller, 2003 yılında Şişli Endüstri Meslek Lisesi’nden mezun olduktan bir ay sonra terleme ve ateş şikayetleriyle, hayatını karatacak hastalığıyla tanıştı. İlk olarak tüberküloz teşhisi konulan Güzeller’in daha sonra lenf kanseri olduğu belirlendi. Türkiye’deki tedaviler olumlu yanıt vermeyince, ailesi, Şafak’ı ABD’ye götürmeye karar verdi. İlk tedavi için gereken 41 bin 500 doları babası Hüseyin ile annesi Birsen Güzeller temin edip, Şafak’ı Houston’daki M.D.Anderson Kanser Merkezi’ne gönderdi.

(Ardıç AYTALAR/Hürriyet)