BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.401,25
HABER /  GÜNCEL

Gözü dönmüş koca dehşet saçtı

Kıskançlık krizine giren İhsan Karakoç eşini korkunç bir şekilde öldürdü İşte o haber...

Abone ol

2 çocuğunun annesi olan eşinin gözünü oyup kalbinden ve boğazından bıçaklayarak öldüren İhsan Karakoç, "Namusumu temizledim" dedi.

İstanbul Kartal Esentepe Mahallesi Şehit Aziz Sokağı'nda önceki gece sabaha karşı yaşanan olayda, aldatıldığından şüphelenen 39 yaşındaki İhsan Karakoç, 14 yıllık eşi Songül Karakoç'u hunharca öldürdü. İddiaya göre eşiyle yaşadığı tartışmalar nedeniyle bir süredir yan sokakta ablasında kalan İhsan Karakoç önceki gece kendine ait anahtarla eve girdi.

Evde yalnız olan eşini kalbinden bıçaklayıp gözüne meyve bıçağı sokan zanlı, yatak odasından koridora kaçmak isteyen Songül Karakoç'u yakalayıp, başka bir ekmek bıçağıyla boğazını kesti. Gürültüye uyanıp evden çıkan Karakoç'la karşılaşan komşulardan Zübeyde Zengin, "Evden çığlıklar yükselince çocuklara bir şey olduğunu düşünüp aşağı indim. Merdivende İhsan Bey'le karşılaştık. 'Çocuklara bir şey mi oldu' diye sordum. Bana, 'Namusumu temizledim, eşimi öldürdüm. Teslim olmaya gidiyorum' dedi. Üstü başı temizdi" diye konuştu.

ÇOCUKLAR YOKTU

Kadının olay yerinde yaşamını yitirdiği anlaşılırken, çiftin 10 ve 4 yaşlarındaki çocuklarının bir yakınlarının evinde kaldıkları öğrenildi. Songül Karakoç'un, eşinin uzun süredir çalıştığı Tuzla Tepeören'deki mobilya imalathanesinde 8 ay önce işe başladığı öğrenildi. İhsan Karakoç kısa süre sonra ablasının evinde yakalanarak gözaltına alındı.

BAŞKOMİSER KAYITLARI GÖRÜNCE ŞOK OLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Adana'da başkomiser Özlem Ö. (31), çantasından devamlı para çalan kadın polis memuru Saniye Y.V.'yi (37), kalem kamera tuzağıyla suçüstü yakaladı.

Adana Çocuk Şube Müdürlüğü'nde görevli Başkomiser Özlem Ö. şubedeki odasında bulunan çantasından 5 Ekim'de 50 Euro, 6 Ekim'de 100 dolar çalınması üzerine hırsızı yakalamak için plan yaptı.

Özlem Ö., satın aldığı bir "kalem kamera"yı odasının içini tamamen gören bir yere koyup kayıt düğmesine bastı. 18 Ekim'de de çantasından 20 TL çalındığını fark eden Başkomiser Özlem Ö. kalem kameranın kaydettiği görüntüleri izleyince şoke oldu.

HIRSIZ, POLİS ÇIKTI
Kamera görüntülerinde hırsızlığı yapan kişinin, aynı büroda çalışan, odasına sık sık girip çıkan ve güven duyduğu polis memuru Saniye Y.V. olduğunu gören Başkomiser Özlem Ö., polis memuru Saniye V.'yi yanına alarak kalem kamerayla birlikte hırsızlık bürosuna gitti. Başkomiser Ö., çalınan paralarının iade edildiğini belirtip hırsız polis memuru Saniye V.'den şikâyetçi olmadı. Hırsız kadın polis, sorgusunun ardından adliyeye sevk edilip tutuklandı.

"KENDİMİ TUTAMIYORUM"
Nöbetçi 5'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nce tutuklanınca gözyaşlarına boğulan kadın polis Saniye V. çok pişman olduğunu, kendisinde "hırsızlık hastalığı" bulunduğunu öne sürerek şöyle konuştu: "Başkomiserimin odasına sık sık girip çıkarım. 10 gün önce odasına girdiğimde çantası masasının üzerinde duruyordu. 50 Euro ve 100 ABD Doları'nı aldım. Sonra yerine koydum, ancak aynı gün geri aldım. Dürtülerime sahip olamıyorum. Pişmanım, utanıyorum. Kendimi durduramıyorum."

KENDİNİ İPLE TAVANA ASTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Düzce'de, 33 yaşındaki Saadet Sorgül evde kimsenin olmadığı sırada kendini iple tavana asarak intihar etti.

Olay akşam saatlerinde, Beyciler Mahallesi Mavi Hilal Evleri'nde meydana geldi. Saadet Sorgül'ü cep telefonundan arayan komşuları cevap alamayınca eve geldi. Kapıyı açan olmayınca komşuları, 112 Acil Servis ve polise ihbarda bulundu.

Eve girildiğinde Saadet Sorgül'ün tavana asılı cesediyle karşılaşıldı. Sorgül'ün cesedi ipten indirilirken, Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından cesedi Düzce Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.

GİRESUN'DA YASAK AŞK CİNAYETİ

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Giresun'da yaklaşık 7 ay önce gizli aşk yaşadığı 6 çocuklu yengesi ile ortadan kaybolan şahıs, kadının itirafı üzerine Keşap ilçesi Karabulduk beldesinde bir mağarada ölü bulundu.

Giresun'un Keşap ilçesi Karabulduk beldesi Karşıyaka Mahallesi'nde yaşayan Ali Ç., 18 Nisan 2011 tarihinde 13 yıldır evli olduğu 6 çocuk annesi eşi Rahime Ç. (27) tarafından terk edildiğini ileri sürdü.

Ali Ç.'nin kardeşi Mustafa Ç.'nin de Rahime Ç. ile aynı tarihlerde kaybolması birlikte kaçtıkları şüphesini artırırken, jandarmanın olayla ilgili soruşturması vahşice işlenen bir cinayeti ortaya çıkardı.

Yengesiyle kaçtığı iddia edilen Mustafa Ç.'nin bir süredir maaşını çekmemesi üzerine cinayetten şüphelenen jandarma, bölgede birçok kişinin ifadesine başvurdu. Kayınbiraderi ile kaçtığı iddia edilen Rahime Ç.'nin memleketi Adıyaman'da ailesiyle birlikte olduğu bilgisine ulaşan jandarma, soruşturmayı derinleştirince kadının Ramazan A. (28) isimli şahısla da gizli aşk yaşadığı bilgisine ulaştı. Bu bilgiler doğrultunda Rahime Ç. ve Ramazan A.'nın ifadelerine başvuran jandarma, çapraz sorguda çelişkili ifadeler verilmesi üzerine önce Rahime Ç.'yi gözaltına aldı. Suçunu itiraf eden Rahime Ç., gizli aşk yaşadığı Ramazan A.'nın kaynı Mustafa Ç.'yi tabanca ile vurduğunu ve ardından mahallelerinde bir mağaraya gömdüklerini anlattı.
Cinayet zanlısı Rahime Ç.'nin itirafı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, Keşap'ın Karabulduk beldesi Karşıyaka Mahallesi'ndeki Hayat mevkiinde bir mağaranın içinde Mustafa Ç.'nin gömülü cesedini buldu. Gömüldükten sonra üstü taşla kapatılan ve daha sonra toprakla örtülen Mustafa Ç.'nin kafasından iki kurşunla vurulduğu tespit edildi. Cinayet zanlısı Rahime Ç.'nin itirafı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, diğer cinayet zanlısı Ramazan A.'yı da Yağlıdere ilçesi Çıkrık Yaylası'nda çobanlık yaparken gözaltına aldı.

Suçlarını itiraf eden zanlılardan Rahime Ç.'nin, ifadesinde hem kayınbiraderi Mustafa Ç. hem de cinayet zanlısı Ramazan A. ile gizli aşk yaşadığını itiraf ederken, "Kaynımla gizli aşk yaşıyordum ancak aynı köyden tanıdığım Ramazan A. ile de ilişkim vardı. Kaynım Mustafa Ç. ile kaçmak için gece buluşarak yola çıktık. Yolda Ramazan A. ile de buluştuk. Daha sonra Ramazan A., Mustafa Ç.'yi tabanca ile vurdu. Vurduktan sonra mağaraya koyduk. Üzerini taşlarla kapattık. Biz de Ramazan A. ile bir süre Dereli
ilçesinde gizlendik. Bir süre sonra terk ettiğim eşimin ve çocuklarımın yanına döndüm. Ramazan Aydın da köye döndü. Bu arada yine buluşarak mağarada taşların altındaki cesedi tekrar çukur açıp toprağa gömdük. Jandarmanın soruşturması üzerine ben eşimi tekrar terk ederek Adıyaman'daki ailemin yanına gitmiştim" dediği öğrenildi.

Rahime Ç.'nin terk ettiği eşinden en küçüğü 1 yaşında en büyüğü 12 yaşında 6 çocuğu bulunurken, Ramazan A.'nın ise bekar olduğu öğrenildi. Zanlılar, çıkarıldıkları Keşap Adliyesi'nde nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu.