BIST 10.320
DOLAR 32,20
EURO 35,08
ALTIN 2.461,92
HABER /  GÜNCEL

Gözü dönmüş koca dehşet saçtı!

Ankara'da oturan 21 yaşındaki Rahime Yıldız Uçar, ayrı yaşadığı eşi 25 yaşındaki Burhan Uçar tarafından sokak ortasında 3 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.

Abone ol

Ankara'da oturan 21 yaşındaki Rahime Yıldız Uçar, ayrı yaşadığı eşi 25 yaşındaki Burhan Uçar tarafından sokak ortasında 3 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Kaçan Uçar çevrede işyerleri bulunan esnaf tarafından yakalanıp polise teslim edildi.

Ankara'da bir alışveriş merkezinde aşçı olarak çalışan Rahime Yıldız Uçar, 2 yıl önce Burhan Uçar ile evlendi. Bu evlilikten 1 çocukları olan çift, 6 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle evlerini ayırdı. Rahime Yıldız Uçar, 1 yaşındaki oğlu Hakan'ı da yanına alarak Etimesgut İlçesi Eryaman semtinde bir eve taşınırken, ayrıca boşanma davası açtı. Ancak araya giren aileler, "Çocuğunuz var, boşanmayın" diye baskı yapınca Rahime Yıldız Uçar boşanma davasını çekip, eşi Burhan Uçar ile tekrar birlikte yaşamaya başladı.

Uçar çiftti, 2 gün önce kavga edince Burhan Uçar evi terk etti. Burhan Uçar, bu sabah eşini arayarak konuşmak için görüşmek istediğini söyledi. Çift, Eryaman TBMM Caddesi'nde bulunan 4'üncü Etap Parkı'nda bir araya geldi. Kısa süre konuşan çift arasında çıkan tartışmanın büyürken Burhan Uçar, Rahime Yıldız Uçar'ı boyun, kalp ve göğsünden bıçakladı. Çevredekilerin gözleri önünde eşini bıçaklayarak kanlar içerisinde bırakan Burhan Uçar, daha sonra kaçmaya başladı. Cinayeti görenler, Burhan Uçar'ın peşine takılarak yakalayıp, daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerine teslim etti.

OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Cadde üzerinde kanlar içerisinde kalan Rahime Yıldız Uçar'ın yardımına çevredekiler koşarken, sağlık ekiplerine haber verildi. Ancak sağlık ekipleri olay yerine gelmeden Rahime Yıldız Uçar öldü. Görgü tanıkları, "Kanlar içerisinde inliyordu, yardım etmeye çalıştık, ancak çok kan geliyordu. Kısa süre sonra da cansız kaldı. Sağlık ekipleri gelene kadar da hayatını kaybetmiş" dedi.

"BARIŞMAK İSTEDİM"

Eryaman Şehit Osman Avcı Polis Merkezi'ne götürülen Burhan Uçar, Etimesgut Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Cinayet zanlısı Uçar poliste verdiği ilk ifadesinde, "Eşimi seviyordum, ancak evlendikten sonra birçok sorun yaşadık. Çok kıskanıyordum, başka erkeklerle görüşüyordu. 3 gün önce de birileriyle görülmüş. Bunu duyunca kavga ettik ve evi terk ettim. Bugün de barışmak için bir araya geldik, ancak bana hakaret edince kendimi kaybettim, gerisini hatırlamıyorum" dediği belirtildi.

Eşi tarafından sokak ortasında öldürülen Rahime Yıldız Uçar'ın cesedi, savcılık incelemesinin ardından Etimesgut Belediyesine ait cenaze aracı ile belediye morguna kaldırıldı.

 

İLKÖĞRETİM ÖĞRENCİSİYLE İLİŞKİ SKANDALI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Amasya'da 13 yaşındaki D.K.'nın para karşılığında erkeklere satıldığı iddiasıyla geçtiğimiz mayıs ayında 1'i bürokrat 8 kişinin tutuklanmasının ardından, aynı olayla ilgili dün akşam 14 kişi daha gözaltına alındı.

Amasya'da meydana gelen olay, geçen mart ayında Iraklı Zinah A.F.'nin eşi A.F. tarafından bıçaklanması sonucu ortaya çıktı.

Olay anında evde bulunan 2 erkekle eşinin ilişkisi olduğu ve kendisini aldattığını düşünen A.F., eşini bıçakladı. Bu sırada evde bulunan iki erkekle D.K. da kaçtı.

Yaralama olayını araştıran polis, evde bulunan D.K. ile H.Ö. ve M.Ö.'nün ifadelerine başvurdu.

2 kişi, Iraklı kadınla ilişkileri olmadığını, evde D.K. adındaki kızla para karşılığı ilişkiye girmek için bulunduklarını söyleyince, soruşturma başka bir boyut kazandı.

ÖZ DAYISI TECAVÜZ ETMİŞ

6'ncı sınıf öğrencisi D.K. polis ifadesinde, Iraklı komşuları olan Zinah A.F.'nin kendisini para karşılığı erkeklere sattığını, bu kişileri gördüğünde tanıyabileceğini söyleyerek, "2 yıl önce öz dayım bana tecavüz etti. Korktuğum için kimseye bir şey söyleyemedim. Komşumuz olduğu için Zinah'ın evine giderdim. Konuşmalarımızda beni para karşılığı erkeklerle birlikte olmaya ikna etti. Bana 20- 30 TL veriyordu" diye konuştu.

8 KİŞİ TUTUKLANDI

Soruşturmayı sürdüren Amasya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Iraklı kadının telefon kayıtlarını inceleyerek küçük kızla para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği ileri sürülen, Valilikte İl İdare Kurulu Müdürü olarak görev yapan B.I. ile işadamlarının da aralarında bulunduğu 8 kişiyi gözaltına aldı.

İfadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılan 8 şüpheli, 'çocuğun cinsel istismarı' suçundan tutuklandı. D.K. da koruma altına alınarak yurda yerleştirildi.

Soruşturmayı derinleştiren cumhuriyet savcısı, tutuklu sanıklardan ve D.K.'dan aldığı ifadeler doğrultusunda harekete geçti. Savcının talimatı ile polis dün akşam olayla ilişkisi bulunduğu öne sürülen 14 kişiyi daha gözaltına aldı.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları süren 14 kişinin, ifadelerinin ardından tutuklanmaları talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edileceği belirtildi.

İŞ DÜNYASININ ÜNLÜ İSİMLERİNE TACİZ ŞOKU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]

Polisan'ın veliahtları İstanbul'da tatil dehşeti yaşadı. İkiz erkek kardeşler takside iki kişinin gasp ve tacizine maruz kalıp taksiden atladı. Birinin kalçası kırıldı

İddiaya göre A.E.B ve M.C.B. tatil için geldikleri İstanbul'da, Ortaköy'de eğlendikten sonra Polat Tower'daki evlerine gitmek için daha önceden tanıdıkları E.D. ve Ş.K.'den taksi çağırmalarını istedi. Aynı yöne giden E.D. ve Ş.K. de T.Y'nin kullandığı taksiye 23 yaşındaki kardeşlerle bindiler.

Taksi Ihlamur Yolu'na geldiğinde ikiz kardeşler, zanlılar tarafından taciz edildi. İki erkek kardeş bağırarak inmek istedi. Taksinin durmaması üzerine ikizler hareket halindeki taksinin kapısını açarak yola atladı. Kardeşlerden birinin kalçası kırıldı. Zanlılar taksiyle kaçtı. Hastaneye kaldırılan kardeşlerin şikayeti üzerine polis, plakası alınan taksiyi buldu. Şoför T.Y.'nin ifadesi doğrultusunda E.D. ile Ş.K. de yakalanarak gözaltına alındı. İkili ifadelerinde şöyle dedi: 'Aynı yöne gittiğimiz için aynı taksiye bindik. Yolda kadın bulmamızı istediler. Kadın pazarlamadığımızı söyleyerek tartıştık. Arbededen korkup taksiden atladılar. Yaralandıklarını düşünmedik. Yola devam ettik.' Taksi şoförü de aynı ifadeyi verince E.D. ve Ş.K. yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

'TACİZ EDİP PARA İSTEDİLER ARABADAN ATLADIK'

A.E.B ve M.C.B. ise 'Tacizde bulunup kredi kartı ve paramızı gasp etmek istediler. Direnince birisi cinsel organını göstermek istedi. Korkarak hareket halindeki taksiden atladık' dediler. Olayla ilgili savcılık soruşturma başlattı. 

BİR KADIN DAHA KOCA KURBANI OLDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYINIZ

[PAGE]Bartın'da bir kadın, Cumhuriyet Savcılığınca koruma altına alınmasına rağmen boşanma davası açtığı kocası tarafından tabancayla öldürüldü.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Alınan bilgiye göre, Zonguldak'ta ikamet eden Rengiye M (42), eşi Hasan M'nin (53) kendisi ve çocuklarına şiddet uygulaması nedeniyle 6 ay önce ilköğretim okuluna giden 2 kızını da alarak Bartın'ın merkeze bağlı Serdar köyünde yaşayan babasının evine döndü.

Bartın'da eşinden boşanmak için dava açan Rengiye M, Cumhuriyet Savcılığınca koruma altına alındı, herhangi olumsuzluğa karşı jandarma ekipleri zaman zaman ailenin evine giderek kontrollerini sürdürdü.

Okullarından karnelerini alan 2 kız kardeş, babalarını telefonla arayarak, Zonguldak'a gitmek, akrabalarına karnelerini göstermek istediklerini söyledi.

Bugün Bartın Adliyesinde boşanma davaları görülen ve ertelenen duruşmanın ardından Hasan M, eşinin kaldığı eve gitti, kızlarını alarak 67 LP 272 plakalı otomobiline bindirdi.

Arabadan eşine seslenerek bir şey konuşacağını belirten Hasan M, olumsuz yanıt alınca otomobilden inerek kapının önüne geldi.

Üzerinde taşıdığı tabancayla ateş ederek eşini öldüren Hasan M, kızlarını otomobilden indirerek olay yerinden kaçtı.

Babalarının annelerini öldürdüğüne tanık olan ve sinir krizleri geçiren kızlar, komşuları ve olay yerine gelen 112 Acil Servis çalışanları tarafından teskin edilmeye çalışıldı.

Rengiye M'nin battaniyeye sarılan cenazesi, Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hasan M'yi arama çalışmaları sürdürülüyor.

Rengiye ve Hasan M'nin oğullarının bir ay önce askere gittiği, bir kızlarının da evli olduğu ve İstanbul'da yaşadığı öğrenildi. 

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ DEHŞET SAÇTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Samsun'da 18 yaşındaki ehliyetsiz sürücüsünün kullandığı otomobilin çarptığı 6 yaşındaki çocuk, ağır şekilde yaralandı.

Kaza, İlkadım ilçesi Çatalarmut mahallesi 30 Ağustos caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, babasına ait 55 SY 815 plakalı otomobil ile gezintiye çıkan 18 yaşındaki ehliyetsiz sürücü S.A., 6 yaşındaki Gökalp Güleryüz'e çarptı.

Ağır şekilde yaralanan küçük çocuk, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Unkapanı Polis Merkezi ekipleri tarafından gözaltına alınan S.A., Samsun Adliyesi'ne sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren S.A., adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. 

TÜRKİYE'Yİ SARSAN CİNAYETTE ŞOK

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Üç çocuğu bayramda öldürdüğü ve cesetlerini Yozgat'a götürüp gömdüğü iddiasıyla tutuklanan Uğur Veli Gülışık ilk ifadesini reddetti. Daha önce suçu kabullenen Gülışık "Polis bana bunları baskı yaparak kabul ettirdi" dedi

Kayseri'de 21 Eylül 2009'da Ramazan Bayramı'nın ikinci günü şeker toplamaya çıktıktan sonra kaybolan 6 yaşındaki Dilruba ve 8 yaşındaki Ahmet Tuna Tekin kerdeşlerle komşuları 10 yaşındaki Türkan Ay'ın katil zanlısı Uğur Veli Gülışık'ın yargılanmasına dün başlandı.

Üç çocuğu öldürdükten sonra cesetlerini bavullara koyup götürerek, Yozgat'ın Çayırlı ilçesi yakınlarındaki gölet kenarına gömdüğü suçlamasıyla tutuklanan fabrika işçisi Uğur Veli Gülışık, Kayseri 2' nci Ağır Ceza Mahkemesi' ndeki ilk duruşmada suçlamaları reddetti.

KABUL ETMİYORUM

 Can güvenliği nedeniyle bulunduğu Ankara Sincan F Tipi Cezaevi'nde tutulan ve hakkında 3 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istenen Gülışık dün sabah geniş güvenlik önlemleri altında Kayseri Adliyesi'ne getirildi. Kaybolduktan 1.5 yıl sonra öldürüldükleri ortaya çıkan 3 çocuğun katili olduğu iddiasıyla tutuklanan sanık Uğur VeliGülışık, olayla ilgisinin olmadığını öne sürerek, "Bana bunları polis baskı yaparak kabul ettirdi. Suçsuzum" dedi.

Zaman zaman ağlayarak ifade veren Gülışık şunları söyledi:
"Beni sorgulayan özel ekip bu suçları zorla kabul ettirdi. Benim hiçbir suçum yok. İşkence ve tehdit altında ifade verdim. Ben kesinlikle bu suçu işlemedim. Yer göstermedim. Çocukların ne kendilerini ne de anne ve babalarını tanımam, bilmem. Yemin ediyorum. Vallahi, billahi böyle bir suçum yok. Bu suçları kesinlikle kabul etmiyorum."

Sanık, mahkeme başkanının "Eşcinselmisin sorusuna da "Hayır" karşılığını verdi.

FACEBOOK'TAN İNTİKAM TUZAĞI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Kan davası güden tetikçiler, Mardin'den gelerek Özkan Alas'ı takibe başladı. Alas, facebook'tan hesap açtırılan bir kadın aracılığıyla pusu kurularak öldürüldü

Esenyurt'ta silahlı saldırıya uğrayan Özkan Alas'ın (28) kan davası yüzünden öldürüldüğü ortaya çıktı. Mardin'den İstanbul'a gelen tetikçiler, bir akrabalarının sevgilisine facebook'tan hesap açtırdı. Kadın, facebook'tan ulaştığı Özkan Alas'la sanal arkadaş oldu. Özkan Alas, kadının buluşmak için çağırdığı yerde kurulan pusuda öldürüldü. 4 Mart 2011'de meydana gelen olayda, bir büfede çalışan, 2 çocuk babası Özkan Alas, iki kişinin silahlı saldırısına uğradı. Vücuduna 5 kurşun isabet eden Alas hastanede öldü.

KANDIRACAK BİR KADIN!
Polis, Alas'ın Mardin'deki ailesiyle görüştü. Alas'ın amcası Vahdettin Alas'ın, geçen yıl Mardin Derik'te üç aile arasında çıkan kavgada iki kişiyi öldürdüğü öğrenildi. Vahdettin Alas'ın cezaevine girdiği, ölenlerin yakınlarının da kan davası güttükleri belirlendi. Özkan Alas'ın son zamanlarda bir kadınla görüştüğünü öğrenen polis, söz konusu kadının peşine düştü.

Alas'ın kimliği belirsiz bir kadınla buluşmasının görüntülerine de ulaşan polis, Alas'ın görüştüğü Ezgi Ş.'nin, Alas ailesinin kan davalısı olarak belirttiği Şehmuz Çaçur'la da görüştüğünü tespit etti. Çaçur, Alas'ı internetten kandırarak buluşmaya getirecek bir kadın bulmasını istediklerini öne sürdü.

Ezgi Ş.'nin facebook'tan hesap açarak Alas'a mesaj gönderdiğini kaydetti. Özkan Alas'ı öldürdükleri öne sürülen Kamuran Çaçur ile Abdülkadir Çaçur susma haklarını kullandı'. 

'DURDURUN' ÇIĞLIĞINI DUYAN OLMADI VE...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]'Discovery' isimli eğlence makinesinden düşerek hayatını kaybeden Hatice Ataman'ın arkadaşı Sevim Türe dehşeti anlattı: "Güvenlik kilidi yoktu. Hatice en son 'Durdurun düşeceğim' diye bağırdı." Makineye binmekten vazgeçen kuzeni de "Durdurun diye bağırdım, duyan olmadı" dedi.

Hatice  Ataman (18), hukuk fakültesini kazanmak, hakim veya savcı olmak istiyordu. Bir yıl boyunca derslerine çalışmıştı. Geçen Pazar günü LYS'ye girdi. Mutluydu, sınavı çok iyi geçmişti. Babası Halit Ataman'ın babalar gününü kutladı ardından kuzeni Seda Afşit ve iki arkadaşı ile birlikte Küçükçekmece'deki lunaparka gitti. 4 arkadaş önce gişeden 12 TL vererek 4 jeton aldı. Hatice Ataman, kuzeni Seda Afşit (23), Zeynep Türe (17) ve Sevim Türe (22) hemen Discovery isimli makinede yerlerini aldılar.

ÇIĞLIKLARI KULAĞIMDA

Ancak Seda Afşit bir an tedirgin olduğunu söyleyerek binmekten vazgeçti. Makinenin çalıştığı andan itibaren Hatice ile arkadaşı Sevim'in çığlık atmaya başladığını ancak görevlilerin aldırmadığını söyleyen Afşit, "Kuzenimin çığlıklarını hatırlıyorum. Kulaklarımdan o çığlık sesi hiç gitmeyecek. Çığlık atarak ölüme uçtu" dedi.

ARKADAŞIMI TUTAMADIM

Seda Afşit'in iş arkadaşı Sevim Türe de Hatice'nin ölümünün lunapark yetkililerinin sorumsuzluğundan kaynaklandığını söyledi. Bindikleri makinenin güvenlik kafesini kilitleyemediklerini söyleyen Sevim Türe "Kilidin gireceği bir karşılığı yoktu. Biz görevlilere seslendik ama o sırada makine çalıştı. Makine çok hızlı bir şekilde hareket ediyordu. Hatice ile ikimizin güvenlik kafesi aynı anda açıldı. Ben tek elimle kendi kafesimi tutarken, diğer elimle Hatice'yi tutmaya çalıştım. Tutamadım, elimden uçarak fırladı" dedi.

LUNAPARKÇI SABIKALI ÇIKTI

Hatice Ataman'ın hayatını kaybettiği Kavaklı Lunapark'nın sahibi Ferhat K.'nin daha önce sahibi olduğu Beykoz'daki lunaparkta yine bir facia yaşanmıştı. 2004 yılında yaşanan olayda eşi Hatice ile "ahtapot" isimli eğlence aracına binen Ekrem Şahin'in oturduğu koltuk yerinden çıktığı için düşerek hayatını kaybetmişti. Hatice Ataman'ın hayatını kaybetmesinin ardından soruşturma başlatan polis, şirketin Mesul Müdürü Metin A. (59) ve makinenin teknik sorumlusu Mustafa K.'yi gözaltına aldı. İfadelerinde makinenin yeni olduğunu söyleyen Metin A. ile Mustafa K., taksirle ölüme sebebiyet vermekten suçundan çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından denetimli serbestlik şartı ile bırakıldı. Şirket sahibi Ferhat K. ise polis tarafından aranıyor.

BİR ÖLÜMDE GONDOLDAN

Balıkesir'in Gönen'e bağlı Fındıklı Köyü'nde oturan Ali Arı (23) önceki akşam geldiği Gönen'de arkadaşlarıyla birlikte içki içtikten sonra panayırda bulunan gondola bindi. Durma aşamasına gelen gondoldan emniyet kemerinin açılması sonucu düşen Ali Arı, olay yerinde yaşamını yitirdi. Olayla ilgili Gönen Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatırken lunapark işletmecisi Cesur B. ile kardeşi Mustafa B. gözaltına alındı. 

O SADECE DÜŞEN KÜREĞİ ALMAK İSTEMİŞTİ AMA...

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Burdur'un Bucak ilçesindeki bir mermer fabrikasında, arıtma kazanına düşen küreği almak için, beline ip bağlayarak kazana inen işçi boğuldu.AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Bucak Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir mermer fabrikasında çalışan Fevzi Erdoğan (33), arkadaşlarıyla birlikte arıtma tesisi kazanını temizlerken küreğini, yaklaşık 40 metre derinliğindeki içi yarı su ve mermer tozu atığı bulunan kazana düşürdü.

Küreği çıkarmak için beline ip bağlayarak, arkadaşlarının da yardımıyla kazana inen Fevzi Erdoğan, küreği almak istediği sırada, kazanın iç çeperine yapışan mermer çamurlarının üzerine dökülmesi sonucu, kazanın içerisindeki mermer çamuru balçığına düştü. Arkadaşlarının ipi yukarı çekerek kurtarmak istemelerine rağmen Fevzi Erdoğan, kazanda can verdi.

Arkadaşları Fevzi Erdoğan'ın cesedini tüm çabalarına rağmen kazandan çıkaramayınca itfaiyeden yardım istendi. İtfaiye ekipleri su ve mermer tozu balçığı dolu arıtma kazanına giremeyince, kazanın altı kesilerek önce kazandaki mermer tozu balçığı boşaltıldı. Daha sonra da Fevzi Erdoğan'ın cesedi arıtma kazanından çıkarıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

ESKİ SEVGİLİYE TEKME TOKAT DAYAK ATTI

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]Samsun'da 27 yaşındaki Cemile S. hastanede tedavi görürken tanıştığı 37 yaşındaki Murat Doğan'ı, cep telefon numarasını başka erkeklere verdiği gerekçesiyle yeni sevgilisiyle birlikte dövdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

Çatalarmut Mahallesi'nde oturan Cemile S., 2 ay önce bunalıma girdiği için ailesi tarafından Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldı. Burada tedavi gördüğü sırada hastanede yatan Murat Doğan ile tanışarak arkadaş oldu. İddiaya göre bir süre sonra Cemile S. ile Murat Doğan taburcu oldu. İlişkileri devam ederken Doğan, genç kadının cep telefon numarasını erkek arkadaşlarına verdi. Bu kişiler de Cemile S.'yi arayarak cinsel ilişki teklifinde bulununca Cemile S., Murat Doğan'ı arayarak buluşmayı teklif etti. Doğan teklifi kabul etti. Cemile S. bunun üzerine yeni sevgilisi 35 yaşındaki Murat Öge ile birlikte merkez İlkadım ilçesi'ndeki buluşma yerine gitti. Bir otomobile bindirdikleri Doğan'ı Yeşilkent Mahallesi'nde ıssız bir yere götürün iki sevgili, tekme ve yumruklarla döverek bıraktı.

Yaralı halde hastaneye giden Murat Doğan tedavi altına alınırken, iki sevgiliden şikayetçi oldu. Polis tarafından kısa sürede yakalanan Cemile S. ve Murat Öge, gözaltına alındı.

ANTALYA'DA KAÇIRILAN KIZ GAZİANTEP'TE BULUNDU

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN...

[PAGE]

Antalya'da bir süre önce ortadan kaybolan ve polis tarafından aranan 13 yaşındaki kız, Gaziantep'in Yavuzeli ilçesinde bulundu.AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, 16 Haziran 2011 Cuma günü Antalya'daki evinden ''karne almaya gidiyorum'' diye ayrılan ve bir daha eve dönmeyen S.Y. (13), ailesi ve polis tarafından her yerde aranmaya başlandı.

Bu arada Gaziantep'in Yavuzeli ilçesine bağlı Sarılar köyünde yaşayan Mehmet Aslan, bir televizyon kanalında Antalya'da kaybolduğu belirtilen 13 yaşındaki kızın fotoğrafını görünce kızın, bir hafta önce yeğeni Müslüm A. (39) tarafından Antalya'dan köye getirilen S.Y. olduğunu anlayarak durumu jandarmaya haber verdi.

Sarılar köyüne gelen jandarma ekipleri, S.Y. ile onu kaçırdığı öne sürülen Müslüm A'yı gözaltına aldı. Yavuzeli İlçe Jandarma Komutanlığında sorgulanan Müslüm A, Antalya'da bir yemek fabrikasında çalıştığını, kaldığı bekar evinin karşısındaki komşuların çocuğu olduğunu belirttiği S.Y. ile evlenmek üzere anlaşıp Yavuzeli'deki köylerine geldiklerini söylediği öğrenildi.

Evli ve 2 çocuğu olduğu belirlenen Müslüm A'nın (39), jandarmadaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

Jandarmadan aldığı haber üzerine Antalya'dan Gaziantep'in Yavuzeli ilçesine gelen kız çocuğun babası İsa Yılmaz, ''Biz günlerdir kayıp olan kızımızı arıyoruz. Ormanlarda cesedini ararken kızım Yavuzeli ilçesinde ortaya çıktı. Küçük yaştaki kızı alıkoyan bu kişinin en ağır cezaya çarptırılmasını istiyorum'' dedi.