BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  SAĞLIK

Görme problemi yüzünden Adana'ya geldi

Libya'da yaşayan kadın gözlüklerinden kurtulmak için Adana'ya geldi

Abone ol

Yaşadığı görme probleminden kurtulmak için Dünyagöz Adana Hastanesi’nde lazer tedavisi olan Libyalı Zuhra Arqubi, gözlüklerinden kurtuldu.

Daha önce sağlık hizmeti almak için Libya’dan Tunus’a gittiklerini ifade eden Arqubi, “Türkiye’de aldığımız sağlık hizmetlerinden çok memnun kaldık, hem teknoloji ve verilen hizmet, hem de doktorların yaklaşımına hayran kaldık” dedi.

Operasyonu gerçekleştiren Dr. Cüneyt Karaarslan hastanın göz yapısına en uygun olarak yöntemin seçilerek, gözlüğe olan ihtiyacın ortadan kaldırıldığını belirtti. Dr. Karaarslan, “Operasyon sonrasında yapılan muayenelerde başarılı bir sonuç elde ettiğimizi gördük ve hastamız günlük yaşamına devam edebilecek şekilde merkezimizden ayrıldı” diye konuştu.

ekran-resmi-2012-06-21,-4.02.39-pm.png

Dünyagöz Adana Müdürü Serkan Şendilli ise Türkiye’nin sağlık alanındaki önemli markalarından biri olan ve sağlık turizmine verdiği önemle dikkatleri üzerine çeken Dünyagöz Hastaneler Grubu’nun, bu konudaki deneyim ve birikimini Adana’ya taşıdığını söyleyerek, yaz aylarının gelmesiyle birlikte, lazer operasyon sayılarında bir artış olduğunu belirtti.

Adana’da Çukurova’nın yanı sıra, Ortadoğu, Kıbrıs ve Avrupa’daki gurbetçi vatandaşlara sağlık hizmeti verdiklerini sözlerine ekleyen Şendilli, “Dünyagöz Adana ekibi olarak sağlık turizmi konusunda çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

ekran-resmi-2012-06-21,-4.02.50-pm.png