BIST 10.248
DOLAR 32,26
EURO 34,78
ALTIN 2.397,63
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

GOP'ta bereketli gönül iftarları sürüyor

Gaziosmapaşa Belediyesi düzenlediği açık hava iftarlarına, Karadeniz Mahallesi, Sabit Pazar Yeri’nde bir yenisini daha ekledi...

Abone ol

Gaziosmanpaşa'da, açık hava iftarları tüm hızıyla devam ediyor.

Dr. Erhan Erol herkesin Ramazan ayını kutlayarak, “Birlik ve beraberlik bereketi de getirir. Karadeniz Mahallesindeki bu iftarımızda sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İnşallah tüm ramazanlarımızda böylesine bereketli ve birlik içinde geçer’’ dedi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığının “Gönül Sofraları” dün de Karadeniz Mahallesi, Sabit Pazar Yeri’nde gerçekleşti. İftar alanının tamamını dolduran vatandaşlar oruçlarını açana kadar tasavvuf müziğinin önemli seçkin eserlerini dinleyerek vakit geçirdiler. Çoluk çocuk hemen her yaş grubundan vatandaşın katıldığı iftarda bir konuşma yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, iftarların birlik içinde açılmasının kutsal ramazan ayının önemini bir kat daha artırdığını belirterek , “Birlik ve beraberlik beraberinde bereketi de getirir. Karadeniz Mahallesindeki bu iftarımızda sizlerle beraber olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İnşallah tüm ramazanlarımızda böylesine bereketli ve birlik içinde geçer.’’ dedi. Belediye Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu sokak iftarı daha sonra okunan dua ile birlikte huzur içinde açıldı. Mahallede iftar açmanın huzuru tüm içtenliğiyle yaşanırken alanda kurulu yüzlerce masaya ramazan ayının bereketi saçıldı.

İftar programı daha sonra belediye bahçesi önünde kurulu platformda halk oyunu gösterileriyle sürdü.