BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Gönüllerin şampiyonu Beşiktaş!

Beşiktaş Başkanı Demirören kaybedilen puanların faturasını hakemlere kesti. Ve yine o bilinen sözü söyledi.

Abone ol

Turkcell Süper Lig’de şampiyonluk umutlarını mucizelere bırakan ve Avrupa kupalarına katlıma şansını da zora sokan Beşiktaş’ta, başkan Yıldırım Demirören kaybedilen puanların faturasını hakemlere kesti.

Bu sene gerçekte gönüllerin şampiyonu Beşiktaş’tır. 15 puan elimizden alındı. Türkiye’nin kabul ettiği, Beşiktaş’a yapılan hakem hatalarını artık konuşmak istemiyorum, herkes görüyor."

NE HOCA NE DE FUTBOLCULAR BAŞARISIZ

Takımı önümüzdeki sezon da Ertuğrul Sağlam’ın çalıştıracağını açıklayan Demirören, “Ertuğrul Hoca’yla yola devam edeceğiz. Daha 3 hafta öncesine kadar bu takım liderdi ve şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösteriliyordu. Hakem hatalarından kaybettiğimiz 15 puan olmasaydı şimdi burada şampiyonluk şarkıları söylüyorduk. Bu sene gerçekte gönüllerin şampiyonu Beşiktaş’tır. Bu sene 15 puan elimizden alındı. Türkiye’nin kabul ettiği, Beşiktaş’a yapılan hakem hatalarını artık konuşmak istemiyorum. Çünkü herkes görüyor. Beşiktaş’ın şampiyonluğu bu sene alındı. Ancak kimsenin şüphesi olmasın önümüzdeki sezon bu hataların olmaması için çok mücadele edeceğiz ve hakemlerin maçlarda tarafsız davranmaları için elimizden geleni yapacağız. Beşiktaş’ın şampiyonluğu alındıysa ne hoca, ne de futbolcular başarısız” diye konuştu.

KONGRE ÇIĞIRTKANLIĞI YAPILMASIN

Kulübe şu ana kadar 40 milyon dolar verdiğini belirten Demirören, bu paranın hiçbir zaman reklamını yapmadığını ancak kamuoyunda bu miktarın seçim malzemesi olarak lanse edilmesinden büyük sıkıntı duyduğunu söyledi. Başkan Demirören her mağlubiyetten sonra bazı kesimlerin olağanüstü kongre çığırtkanlığı yaptığını savunarak, “Aday olmak isteyenler seçim tarihini beklesinler. Kimsenin Beşiktaş’ı olağanüstü seçim ortamına sürükleyip yıpratmaya hakkı yok” dedi.

İNÖNÜ İÇİN START HAZİRAN’DA

Yeni stat projesine de değinen başkan Demirören, “İnönü’ye Haziran ayının 2. haftasında kazmayı vurmayı planlıyoruz. 42 bin kişilik stat yapacağız. İnşaat süresince Kasımpaşa ya da Zeytinburnu Stadı’nda oynayabiliriz. Avrupa Kupası maçlarımızı da Olumpiyat Stadı’nda oynamayı planlıyoruz” diye konuştu.