BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Tek düşüncemiz şampiyonluk

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, şehir halkından beklenen coşkunun dışa yansımamasından yakındı.

Abone ol

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun şampiyonluk konusunda başkan Mecnun Odyakmaz ve yönetiminin üst düzey çalıştığına dikkat çekerken, şehir halkından beklenen coşkunun dışa yansımamasından yakındı.

Uygun, "Sivas’ı gezin toplam 10 bayrak asılmış. Aynı şampiyonluk havası Bursa ya da Trabzon’da olsa tüm şehir bayraklarla donatılırdı. Halkımız ya başarıya alışamadı ya da umursamıyor" dedi.

TÜM OYUNCULARIMA İNANIYORUM

G.Saray maçında galibiyet için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirten Uygun, "Agresif ve koşan bir ekibiz. Tüm oyuncularıma inanıyorum" diye konuştu. Yeni sezona yönelik transfer çalışmalarını sürdürdüklerine değinen Uygun, "Yurt içinde ve dışında scoutlarım (gözlemci) sürekli rapor hazırlıyorlar. 2 yerli, 2 yabancı ve 2 de genç oyuncu alarak transferde 6 yeni oyuncu ile sözleşme imzalamak istiyoruz. Şu anda tek düşüncemiz şampiyonluk" dedi.

10. YIL MARŞI İLE İDMAN

Uygun, dün futbolcularına idmanda "10. Yıl Marşı" ve "Mehter Marşı" dinlettirdi. Öte yandan G.Saray maçına 5 gün olmasına rağmen, basın mensuplarının ve çevre illerdeki taraftarların yoğun talebi nedeniyle otellerde boş yer bulunamadığı belirtildi.