BIST 9.992
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.434,46
HABER /  MEDYA

Gönül İşleri 5. Bölüm şok eden gerçek!

Star TV'nin başarılı dizisi Gönül İşleri 5. Bölüm ile ekrana gelecek. Gönül İşleri yeni bölüm'e Bedir'in sakladığı sırrı damga vuracak.

Abone ol

Gönül İşleri'nin 5. bölüm özeti oku 9 Kasım 2014 Pazar Star TV. Gönül İşleri dizisinin yeni bölüm özeti oku. Gönül İşleri yeni bölümde neler olacak? Gönül İşleri son bölümünde ne oldu?

Gönül İşleri’nde Yılmaz kalp krizi geçirirken, Saadet Asrın’la yüzleşiyor ve Bedir’in büyük sırrı ortaya çıkıyor.

Star TV’nin sevilen dizisi Gönül işleri’nin bu hafta yayınlanacak olan bölümünde önemli gelişmeler yaşanıyor. Alev’in herkesin içinde Yılmaz’la ilişkisi oldğunu söylemesinin ardından Yılmaz deliye dönüyor ve ofisine gidiyor. Tartışma sırasında rahatsızlanan Yılmaz hastaneye kaldırılıyor. Servet, sevda ve Saadet hastanede Yılmaz’ın iyileşmesini beklerken Saadet sonunda Asrın’la yüzleşir.

gonulisleri.20141107024849.jpg 

9 Kasım Pazar günü saat 20.00′de Star TV’de yayınlanacak olan Gönül İşleri’nde Bedir’in de büyük sırrı ortaya çıkıyor. Bedir’in kan davalıları yüzünden adını değiştirdiği İstanbul’a geldiği ortaya çıkıyor.




Gönül İşleri 4. Bölüm Özeti (4. Bölüm)

Kızlar ofis açma telaşında! Çalınan para geri gelmiştir. Şimdi sıra kızlarımızın yeni hayatının ilk durağına, ofis açmaya gelmiştir. Ama “Üstün” Kızları klasiğidir, hiç bir şey göründüğü kadar kolay değildir. Asrın, uğruna yakalanmayı göze alıp, Türkiye’ye döndüğü Saadet’in karşısına çıkmak için bir türlü cesaretini toplayamaz.

gonulislerii.jpg

Bedir, Tibet ve adamlarından yediği dayaktan sonra Yılmaz’a sığınır. Kimden dayak yediğini söylemediği gibi polise de gitmek istemez. Asrın ve Bedir’in geçmişlerindeki gizem ve acılar istemedikleri şekilde karşılarına çıkmak üzeredir. Yılmaz ise Bedir’in yokluğunda Servet ve kızlara yardım ederek karısının gönlünü kazanma peşindedir.

Servet’in mide bulantıları, Yılmaz’ı doktorun kapısına kadar götürür. Baba olacağını öğrenmek üzeredir. Yeni ekmek teknelerini açacakları bir ofis bulmuşlardır.

gonulisleri.20141107025032.jpg

Yeni günün bizimkilere sürprizi yalnız bu ofis değildir; dükkân sahibi “Deli” lakaplı Gönül, bizimkilerin hayatlarına süratli bir giriş yapar. Henüz ismi koyulamayan ofis açılmıştır ve ilk müşterileri hazırdır. “Her şeyi ters” hikâyemizin ilk organizasyonu da, alışılmışın dışında olacaktır.