BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  SPOR

Gökhan hangi takıma daha yakın?

Trabzonspor Yönetimi Kurulu üyesi Mahmut Aksu, Gökhan Ünal"ın transferine ilişkin çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Abone ol

Aksu, “Fenerbahçe’nin teklifi daha ciddi, Galatasaray’ın teklifi transfer için yeterli değil” dedi.

Radyospor’da Aydın Cingöz ile Haber Aktif programına katılan Aksu, Trabzonspor’un her futbolcusu için transfere açık olduklarını ifade ederek gündemi meşgul eden Gökhan Ünal transferi için, “Şenol Güneş, Gökhan’dan çok memnun. Her futbolcunun transferine açık bir kulübüz. Gökhan’ın Trabzonspor’a geliş fiyatı bellidir. Transfer olurken de talep edeceğimiz para geliş fiyatına yakın fiyatlar. Her futbolcu gibi Gökhan’ın transferi için her takımla görüşmeye açığız” dedi.

FENERBAHÇE DAHA CİDDİ

Mahmut Aksu, sözlerine şöyle devam etti: “Gökhan Ünal için Fenerbahçe için aracı olanların teklifi Galatasaray’ın teklifinden daha ciddi. Galatasaray’dan şu ana kadar ciddi bir teklif almadık.Ve teklifleri transfer için yeterli değil. Maçlar başalayana kadar gelen teklifleri değerlendireceğiz.”

FATİH ZENİT İLE GÖRÜŞÜYOR

Fatih Tekke’nin transferine ilişkinde bilgi veren Aksu, “Fatih Tekke Trabzonspor’a gelmeye hazır. Zenit kulübü 2 milyon Euro istediği için transfer çıkmaza girdi. Zenit kulübüyle görüşmeleri Fatih yapıyor. Yönetim olarak tüm girişimleri yaptık ama anlaşamadık, bunun üzerine Fatih Tekke, ‘kulübümle bu görüşmeleri biz yapalım’ dedi. Fatih Tekke’de Zenit’e 2 milyon Euro vermemizi istemiyor. Fatih’in devre arasında takıma katılma ihtimali yüzde 49, sezon sonunda ise yüzde 51” diye konuştu.

YATTARA İKİNCİ YARININ ORTASINDA OYNAR

Gineli Yattara’nın Fransa’da amaliyet olduğunu söyleyen Aksu, bu oyuncudan asıl olarak gelecek sezon büyük beklentiler içinde olduklarını söyledi. Aksu, “Trabzonspor sağlık kurulu Yattara’nın futbol oynayabilmesi her şeyi yaptı. Yattara oynayabilirdi. Sürekli sakatlığından rahatsızdı, kafası oraya takılı olduğu için amaliyata karar verildi. Trabzonspor’un sağlık kurulununun bir eksikliği yok. Yattara ikinci yarının ortalarında faydalanacağız. Asıl beklentimiz önümüzdeki sezon Yattara’dan üst düzey perfgormasn almak” şeklinde konuştu.