BIST 9.717
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.434,54
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Gökçek'i başına atılanlar mest etti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'e bu kez kadınlar yumurta yerine gül attılar.

Abone ol
Geçtiğimiz günlerde Ankara İzmir caddesinde, yakında başlayacak olan "Shopping fest" alışveriş şenliği nedeniyle incelemeler yaparken, iki kadın tarafından yumurta yağmuruna tutulan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i bu kez kadınlar gül yağmuruna tuttu.

Melih Gökçek, Haymana Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen "Ankara'ya hizmet edene yumurta değil gül atılır" programına katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu program öncesinde Melih Gökçek'in gelişi sırasında kadınlar Gökçek'i gül yağmuruna tuttu. Yoğun ilgiden dolayı Melih Gökçek programın yapılacağı salona zorlukla girdi.

Salonda ATO başkanı Salih Bezci ve ASO başkanı Nurettin Özdebir ile sahneye çıkan Melih Gökçek, burada geçtiğimiz günlerde yaşadığı yumurta olayıyla ilgili olarak konuştu. Gökçek, yaşanan yumurta olayının CHP'nin bir oyunu olduğunu söyledi. Yumurta atan kadınlarında CHP de görevli kadınlar olduklarının altını çizen Gökçek, CHP'nin yakında başlayacak olan Shopping fest şenliğinin yapılmasından rahatsız olduğunu, esnafın, vatandaşın bu şenliklerden yararlanmamasını istemedikleri için böyle bir şey yaptıklarını ifade etti. Kendilerinin bu tür olaylardan asla yılmayacağını Shopping fest şenliğini yapacaklarını ifade etti.