BIST 9.092
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,53
HABER /  GÜNCEL

İstanbul polisinden büyük operasyon!

Bu sabah İstanbul'un çeşitli ilçelerinde 300 polisin katılımıyla narkotik şubesi ekiplerince operasyon başlatıldı...

Abone ol

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü Ekipleri, İstanbul genelinde 9 ilçede aralarında özel harekat polislerininde bulunduğu 300'ün üzerinde polisle sabah erken saatlerde operasyon düzenledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü Ekipleri, Bağcılar, Beyoğlu, Esenyurt, Zeytinburnu, Şişli, Fatih, Esenler, Kağıthane ve Bakırköy'de daha önceden belirlenen adreslere sabah erken saatlerde eş zamanlı baskın yapıldı. Polis köpeklerinin
de kullanıldığı baskınlarda, sokakta uyuşturucu satışı yapan çok sayıda kişi gözaltına alındı.

35 KİŞİ GÖZALTINDA

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 14 ayrı ilçede uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonu düzenledi. Çok sayıda adrese eş zamanlı baskın yapıldı. Operasyona Özel Harekat Polisi’nin yanı sıra diğer şubelerin ekipleri de destek verdi.

Narkotik polisinin 25 Mayıs tarihinde gerçekleştirdiği operasyonun devamı niteliğindeki ikinci dalgada 35 kişi gözaltına alındı. Zanlılar Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra emniyete götürüldü. İlk operasyonda gözaltına alınan 47 kişinin ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandığı öğrenildi.

u.20120605091230.jpg