BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Osman'ım beni bırakma

Belediye veznesinde beklerken yere yığıldı. Kalp krizi geçiriyordu 5 yaşındaki adam. Talihsiz karısı o anlara tanık oldu.

Abone ol

Sakarya’nın Karasu ilçesine yazlık evinin vergilerini ödemek için gelen bir kişi, belediye veznelerinde sıra beklerken kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Şahsın eşi, kocasının başucunda ‘Osman’ım beni bırakma’ diyerek ağladı.

İstanbul’da ikamet eden ve yaz aylarını Karasu’da bulunan yazlığında geçiren 55 yaşındaki Osman Kabil, torunu ve karısı ile birlikte Karasu Belediyesine, evinin vergi ve su borçlarını ödemek amacıyla geldi.

Belediye binasında veznede sıra beklediği esnada ansızın yere yığılan Kabil’e ilk müdahaleyi belediye personeli yaptı. Olayı öğrenerek kocasının yanına gelen şahsın eşi, "Osman’ım beni bırakma" diyerek, dakikalarca ağladı. Acılı kadın, çevresine "N'olur yardım edin" diyerek yalvardı.

Olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından kalp krizi geçirdiği anlaşılan Kabil’e kalp mesajı yapıldı. Kalp mesajına cevap veren Kabil’in kalbi tekrar atmaya başladı. Daha sonra Karasu Devlet Hastanesine götürülmek üzere ambulansa götürülen Osman Kabil, yolda hayatını kaybetti.

Hayat arkadaşı gözlerinin önünde hayatını kaybeden acılı kadın ise sinir krizleri geçirdi. Kabil’in cesedi Karasu Devlet Hastanesi Morguna kaldırıldı. Öte yandan, Kabil'in kalp krizi geçirdiği anlar güvenlik kameralarına yansıdı.