BIST 10.277
DOLAR 32,30
EURO 34,75
ALTIN 2.388,40
HABER /  GÜNCEL

Gökçeke MHPden jet yanıt!

Gökçek MHP'nin oylarını istedi. Hatta 'MHP bana borçlu' dedi. Bu sözleri karşılıksız kalmadı. MHP adayı Mansur Yavaş hemen cevap verdi.

Abone ol

İNTERNETHABER
NUR AKMAN

MHP'den oy isteyen Melih Gökçek'e MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş'tan tepki geldi. Yavaş "Ankaralıları bu kez beni seçecek" dedi.


Mansur Yavaş bugün MHP Merkez Yönetim Kurulu üyesi Lütfü Türkkan ile birlikte İNTERNETHABER'i ziyaret etti.

Yeniden Ak Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen Melih Gökçek dün bir canlı yayına çıktı. Bundan önceki dönemlerde MHP'lilerin desteğiyle başkan seçildiğini itiraf etti ve ve MHP'lerin oylarını yeniden istedi. "MHP'lileri Meclis'e ben soktum. O yüzden MHP'li yöneticiler bana minnet borçlu" dedi.

ARTIK ÖDEŞME ZAMANI

Bugün İnternethaber Genel Merkezi'ni ziyaret eden MHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Mansur Yavaş ise Gökçek'in bu isteğini gülümseyerek karşıladı ve "Ankaralı bu kez beni seçecek" dedi. Yavaş, Gökçek'in sözleri için de "Ne bitmez borçmuş bu böyle? MHP'liler Melih Gökçek'i üç kere başkan şeçtiler. MHP'li artık kendi adayına oy verecek" diye konuştu. Yavaş Gökçek'e oy veren Ak Partili seçmenin de oyunu istedi ve "böylece ödeşmiş olacağız" dedi.

BAŞKAN OLUNCA ROZETİMİ ÇIKARACAĞIM

Ankara'da kazanma şansını çok yüksek gören Yavaş'a göre halk bugüne dek korkuyla oy vermişti. "Ankara kutuplaşmadan çok çekti. Bense başkan olduğumda rozetimi çıkarıp herkesi kucaklayacağım" dedi. Yavaş en büyük şansını da adayların Murat Karayalçın ve Melih Gökçek olmasını gösterdi.