BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  EKONOMİ

Finansbanktan Türkiyede bir ilk

Finansbank, yeni ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilerini, kredi faizi derdinden kurtarıyor.

Abone ol

Finansbank, ihtiyaç kredilerinde bir ‘ilk’e imza attı ve faizi vade sonunda tüketiciye geri ödenen yeni ürünü Bumerang Kredi’yi piyasaya sundu… Bumerang Kredi ile alınan ihtiyaç kredisinin faizi, vade bitiminden sonraki 1 hafta içinde tüketicilere geri ödeniyor… 

Müşteri memnuniyetini her zaman en yüksek seviyede tutmayı amaçlayan Finansbank, Bumerang Kredi kullanan müşterilerine, ödedikleri kredi faizini vade sonunda geri ödüyor.

18 ay vadeye ve 3,000 TL kredi tutarına kadar uygulanan kampanyada, ödenen faizin iadesi için kredi taksitlerinde gecikme yaşanmaması, kredinin erken kapatılmaması ve taksitlerin gününde ödenmesi gerekiyor. Faiz tutarının iade işlemi, vade bitiminden sonraki 1 hafta içinde yapılıyor.

Finansbank’ın müşterilerinin her türlü ihtiyacında yanında olduğunu belirten Finansbank Perakende Pazarlama Grup Yöneticisi Erkin Aydın, Bumerang Kredi ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiklerini söyledi. Aydın sözlerine şöyle devam etti:

“Müşterilerimiz; borçlarını kapatmak, ev tadilatı yaptırmak, çocuklarının eğitim masraflarını karşılamak gibi çeşitli amaçlara yönelik ihtiyaç kredisi kullanıyorlar. Farklı ihtiyaçları için finansal destek isteyen müşterilerimize yepyeni bir teklif sunuyoruz. Yeni ihtiyaç kredisi ürünümüz Bumerang ile herhangi bir sebeple nakde ihtiyacı olan müşterilerimize avantajlı ve eşi benzeri olmayan bir seçenek sunuyoruz, vade sonunda kredi faizini iade ediyoruz.”

Finansbank müşterileri, kullanmak istedikleri kredilerle ilgili soru ve önerilerini 444 0 900 Telefon Bankacılığı'nı arayarak müşteri danışmanlarına iletebiliyor ve Telefon Bankacılığı hizmetlerinden 365 gün, 24 saat faydalanabiliyor. Krediye başvurabilmek için Finansbank şubelerine uğramak, cepten 444 1 901’i aramak ya da www.finansbank.com.tr’yi tıklamak yeterli.