BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,87
HABER /  DÜNYA

Gökçek'e göre Ahmet Hakan espri yapamıyor!

TGRT Haber'de Basın Odası'nda Hadi Özışık'ın konuğu olan ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Melih Gökçek, Ahmet Hakan ile ilgili çarpıcı sözler sarfetti.

Abone ol

GAZETECİLER.COM - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek TGRT Haber'de Basın Odası'na katıldı. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Melih Gökçek, Ahmet Hakan ile ilgili çarpıcı sözler sarfetti.

Hadi Özışık'ın sunduğu programda, Twitter'daki atışmaları takipçileri için büyük bir eğlenceye dönüşen fenomen ikilinin Mesut Yar'ın CNN Türk'te yayınlanan Burada Laf Çok programında kozlarını paylaşacağı hatırlatılınca Gökçek, Ahmet Hakan için "Kalemi kuvvetli ama espri yapamıyor" dedi.

İşte Melih Gökçek'in Hadi Özışık ile konuşması sırasında Ahmet Hakan için söyledikleri:

BAZEN TADINI KAÇIRIYOR

Melih Gökçek:  Ahmet Hakan ile arada atışmayı seviyorum Twitter'da.

Hadi Özışık: Ahmet Hakan ile canlı yayında beraber olacaksınız...

Melih Gökçek: Evet beraber olacağız, inşallah. Mizahi olduğu için.

Hadi Özışık: Dışarıdan sizi takip eden insanlar kavga ettiğinizi zannediyor. Siz orada ne yapıyorsunuz? Şakalaşıyor musunuz? Espri mi yapıyorsunuz?

Melih Gökçek: Kavga etmiyoruz. Tatlı tatlı iğneleme yapıyoruz. Genelde espriler ölçülü gidiyor. Diyorum ya Ahmet son anda kaçırıyor işin ucunu. Yap sen de bir espiri yap ama tadını kaçırma. Eh tabi ben esirisinden alınmıyorum darılmıyorum ama bazen şey ediyor. Esprisine biraz daha sert bir espiriyle karşılık verince, tamam ortalık karışıyor. Benim esprilerime bakın hep mantıki esprilerdir... Bir şey söyleyeyim, Ahmet'in iyi bir kalemi vardır ama, şu kadarını söyleyeyim, espri başka bir kabiliyettir.

ESPRİ YAPAMAYI BECEREMİYOR

Hadi Özışık: Beceremiyor mu espriyi?

Melih Gökçek: Pek espri yapamıyor ya...

Hadi Özışık: Ahmet duymasın. Geçen sizinle ilgili bir yazı yazdı İzne ayrılmış, giderken, "burada yokum" diye bir yazı yazdı. "Melih Gökçek kabusundan kaçıyorum" demiş.

Melih Gökçek: İki gün sonra kabusu karşısında bakalım ne olacak.

Hadi Özışık: Ne konuşacaksınız?

BURADA SÖYLEMEYEYİM TADI KAÇAR

Melih Gökçek: Burada söylersem ne konuşacağımı, orada konuşmanın tadı kalır mı?

Hadi Özışık: Hazırlık yaptınız mı Ahmet'e karşı?

Melih Gökçek: Yok canım ne hazırlığı. Spontane ne gelişirse o.

Hadi Özışık: Sürpriz mi oldu, planlımıydı?

Melih Gökçek: Kendisi aradı Yapımcı Mesut Yar. "Melih bey rica edeceğim yapalım" dedi. "Ahmet kabul etti mi" dedim. Evet deyince ben de kabul ettim. Bakalım. Mesut Yar kaliteli bir program yapıyor genelde. Seviyeli bir program yapıyor. Mizahi bir program yapıyor. Ben de öyle bir şey olduğu için... Biraz da espri yapacaksın. Hep kavga etmekle olmaz. Öbür yanını da görecek insanlar. Mutlaka o bana laf atacak. Ben ona bir şey diyeceğim. Umarım güzel olacak.

HAVADAN SUDAN KONUŞACAĞIZ

Hadi Özışık: Umarım öyle olur. Orada malzeme çok. Bizim medya siteleri için malzeme çok.

Melih Gökçek: Siyasi konulara girmemize gerek yok. Biraz havadan sudan konuşacağız her halde.

Hadi Özışık: Pek öyle zannetmiyorum.

Melih Gökçek: Öyle mi?

Hadi Özışık: Pek havadan sudan olacağını zannetmiyorum. Ama görelim bakalım. Ben size diyorum ki ne konuşacaksınız, siz söylersem ne anlamı kalır diyorsunuz. Demek ki bir hazırlık var.

AÇILIR BİR KONU ESPRİYİ PATLATIRIZ

Melih Gökçek: Yok canım, spontane gelişecek.

Hadi Özışık: Bir ipucu verin?

Melih Gökçek: Orada açılır bir konu, bir espri patlatırız canım, patlatabilirsem yani...