BIST 9.523
DOLAR 32,60
EURO 34,83
ALTIN 2.491,69
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Gökçek yine CHP'yi çıldırtacak

AK Parti'li Hüseyin Çelik, CHP’deki iç karışıklık nedeniyle AK Parti’den CHP’ye kayyum atanmasını önerince ortalık karıştı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- CHP'de bitmeyen krizler AK Parti kurmaylarının ve sosyal medyanın da gündeminde. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, darmadağınık olmakla eleştirdi. Çelik, ana muhalefet için "AK Parti'den CHP'ye kayyum atansın" önerisi Twitter'da polemiğin fitilini ateşledi.

BÜYÜK KAYYUM GÖKÇEK, KÜÇÜK KAYYUM AHMET HAKAN

Yeni Akit gazetesine konuşan AK Partili Hüseyin Çelik'in sözleri şöyle oldu:

“Demokrasilerde muhalefet çok önemli. Ama bizim anamuhalefet partisinin, bu şekilde darma dağınık bir görüntü sergilemesi gerçekten bizi üzüyor. Çünkü Türkiye açısından da üzüntü vericidir. Diyorum ki, acaba biz şu anamuhalefete el mi atsak AK Parti olarak? Çünkü yönetemiyorlar. Şöyle AK Parti’den bir kayyum mayum mu atasak oraya? Başka türlü kendi kendilerine gelemiyorlar. Türkiye maalesef muhalefetsiz gidiyor.”

Kendisini CHP uzmanı ilan eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bu öneriye kayıtsız kalmadı. Twitter hesabından CHP'ye kayyum olmak istediğini yazdı. Çelik'in çağrısını hatırlatan Gökçek, hem CHP'ye hem de Ahmet Hakan'a takılmadan edemedi:

-"Ben CHP'ye büyük kayyum oluyorum. Ahmett Hakan'ı da küçükkayyum olarak yanıma alıyorum. Ahmet mesajları görmüyorum moduna yatma. Hemen cevap ver."

-"Kayyumu mahkeme tespit edecek, CHP değil. Yiğidi öldürün hakkını verin derler. Benden iyi CHP uzmanı var mı?"

HAKAN'DAN KAYYUM ÖNERİSİNE CEVAP

Bu twitlere sessiz kalmayan Ahmet Hakan" Ankara belediyesi'ne kayyum olsam iki günde ödülleri kaparım" diye mesaj attı. Ardından Gökçek, "Kayyum olursak ANKARA hariç diğer illerin belediye başkan adaylarını sana tespit ettirecem" twitini attı. 

Gökçek'in kayyum önerisine "he olurum, ne olacak?" diye soran Hakan'a Gökçek, "Kabul ettiğin için öncelikle teşekkür ederim. Zaten ben CHP uzmanı olarak, uzman Yrd'si olarak her zaman seni gördüm" diye cevap verdi.