BIST 10.865
DOLAR 32,22
EURO 35,03
ALTIN 2.508,92
HABER /  EKONOMİ

Gnçtrkcll’li hayallerini zorla

gnçtrkcll ve Pepsi’nin Kampanyası Rekor Katılım İle Guinness’e Aday Oldu! Günlük 400 bin başvuru yapıldı.

Abone ol

Türkiye’nin iki dev markası gnçtrkcll ve Pepsi’nin birlikte düzenledikleri “gnçtrkcll’li hayallerini zorla!” kampanyası Guinness Dünya Rekorları’na girmeye aday oldu. 15 Şubat tarihinde başlayan ve 31 Mayıs tarihinde sona erecek kampanya, günlük yaklaşık 400.000 kişinin katılımı ile Türkiye’de bir günde en fazla mesaj gönderilen kampanya oldu.

Türkiye’nin en heyecan verici gençlik kampanyası olan ve Pepsi içen şanslı gnçtrkcll’lilerin hayallerinin gerçekleşmesinin sağlandığı kampanyaya rekor düzeyde katılım gerçekleşti. 15 Şubat’tan bu yana 16.500.000 kişinin katıldığı kampanya, bu rekorunu Guinness Dünya Rekorları’na başvurarak teyit ettirmeyi hedefliyor.

Hayallerin gerçek olabileceğini anlatan “gnçtrkcll’li hayallerini zorla!” kampanyasının sonunda, şanslı gnçtrkcll’liler dünyaca ünlü yıldızlarla tanışma fırsatını elde edecekler.

Şanslılar arasından 3 çift, Londra’da Arsenal Futbol Kulübü’nün yıldız futbolcusu ve dünyanın en iyi forvetlerinden Thierry Henry ile futbol dolu dakikalar geçirecek, diğer 3 çift Chelsea Football Club ile sürpriz bir gün geçirecek, son 3 çift ise İsveç’e giderek Black Eyed Peas grubunun konserini VIP bölümünden izleyecek; güzel solist Fergie ile tanışarak beraber alışveriş yapma şansını yakalayacak.

9 talihliden biri olmak için gnçtrkcll üyesi olmak ve özel tasarlanmış Pepsi ve Pepsi Light 330 ml, 500 ml ve 1 lt’lik Pepsi veya Pepsi Light ürünlerinin açma halkaları ve kapaklarındaki kodu 5757’ye göndererek çekilişe katılmak gerekiyor. Ayrıca kodu gönderen her gnçtrkcll’li anında 5 kontör/ 2 dk ve 100 binlerce gnçtrkcll’li de 100 kontör/25 dk kazanıyor.