BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Giresun'da yarın 5 ocak salı 2016 okullar tatil mi?

GİRESUN'da yarın, yani 5 ocak salı günü okullar tatil edildi. Giresun Valiliğ 6 ocak çarşamba günü için de bazı yerlerde kar tatili kararı aldı.

Abone ol

GİRESUN 'da, merkez ve bağlı köylerde ilkokul, ortaokul ve liselerde bir gün, Şebinkarahisar ilçesinde ise iki gün eğitime ara verildi.

Giresun Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, kentte etkili aşırı kar yağışı nedeniyle kapanan yolları açma çalışmalarına devam edildiği belirtildi. 

Meydana gelebilecek aşırı buzlanma nedeniyle il merkezi ile merkeze bağlı köylerde ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim-öğretime yarın da ara verildiği ifade edildiği açıklamada, il merkezinde çalışan engelli ve hamile kamu görevlilerinin idari izinli sayılacağı kaydedildi. 

6 OCAK ÇARŞAMBA GÜNÜ DE OKULLAR TATİL

Şebinkarahisar Kaymakamlığından yapılan açıklamada ise ilçedeki okullarda eğitim-öğretime yarın ve 6 Ocak'ta ara verildiği belirtilerek, hamile ve engelli kamu personelinin de aynı tarihlerde idari izinli sayılacağı bildirildi.

5 OCAK OKULLAR TATİL Mİ-TAM LİSTE

Kent merkezi ile söz konusu 5 ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelliler ile hamilelerin de bugün idari izinli sayılacağı kaydedildi.

HAVA DURUMU BU İLLERDE YOĞUN KAR YAĞIŞI VAR!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, bugün günü Düzce, Bolu, Karabük, Çankırı, Kırıkkale, Kırşehir, Çorum, Yozgat, Nevşehir, Kastamonu, Konya, Aksaray, Niğde, Kayseri, Sivas, Karaman, Eskişehir, Afyonkarahisar, Burdur, Isparta, Gaziantep, Adıyaman, Malatya, Şanlıurfa, Elazığ, Tunceli, Erzincan, Gümüşhane, Diyarbakır, Tunceli, Bingöl, Mardin, Batman, Bayburt, Şırnak, Muş, Siirt, Bitlis, Erzurum, Hakkari, Van, Ağrı, Iğdır, Kars, Ardahan ve Artvin illerinde kar ve yoğun kar yağışı bekleniyor.