BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Gezi Parkı'na yağmur yağarsa

Gezi Parkı'nda çadırlarında kalan eylemciler, ani bastıran şiddetli yağmura yakalandılar. Peki Taksim'de son durum ne?

Abone ol

Gezi Parkı'nda yağmur etkili olduğuda görüldü. Parkta kalan bazı eylemciler yağmur nedeniyle eşyalarını topladı.

Gezi Parkı'nda bekleyiş sürereken Taksim Meydanı'nda durum sakin. Gezi Parkı'ndaki eylemciler güne kahvaltıyla başlarken bazı eylemciler ise uyudu. 

TAKSİM MEYDANI KISMEN TRAFİĞE AÇILDI

Taksim Gezi Parkı, eylemlerin 16. gününe yağmurla uyandı. Gezi Parkı sakinlerinin sabah temizlik yaparak güne başlarken, polis tarafından kontrol altına alınan Taksim Meydanı'nı, kısmen trafiğe açıldı.

gezi-parki-bugün.jpg

KİMİ TEMİZLİK YAPTI, KİMİ UYUMAYA DEVAM ETTİ

Taksim Gezi Parkı, protestoların 16. gününe yağmurla başladı. Dün gece boyunca polisle göstericiler arasında yaşanan çatışmalar ardından Taksim'de sakin bir sabah yaşandı. Günün ilk ışıkları ile birlikte etkili olan yağmur Taksim Gezi Parkı'nda eylemcileri hazırlıksız yakaladı. Bazı eylemciler yağmur nedeniyle eşyalarını toplarken, bazıları ise uyumaya devam etti.

Güne erken başlayan bazı eylemcilerin de temizlik yaptıkları görüldü. Polis tarafından tamamen kontrol altına alınan Taksim Meydanı ise kısmen trafiğe açıldı. Barikatların temizlendiği meydanda polisin bekleyişi sürüyor.

POLİS KALKANI ŞEMSİYE OLDU

Polisler, Taksim'in dört bir tarafında konuşlanırken eylemlere karşı bekleyişini sürdürüyor. Yağmurun da etkili olmasıyla polisler Cumhuriyet Anıtı çevresinde kalkanlarıyla korunmaya çalışıyor. Bazı polisler gaz kapsüllerinin taşındığı kutulara oturup ateş yakarak ısınıyor.


OĞUZ HAKSEVER CNN'İ HATIRLATTI

Gazeteci Oğuz Haksever, iktidarı eleştiren CNN İnternatiol kanalının Irak savaşındaki tutumunu hatırlattı.

oguz-haksever-cnn-cikisi.jpg


POLİS ÖZÜRLÜYE TOMA İLE SU SIKTI


Taksim'e müdahale sırasında kaydedilen bir görüntü tepki aldı. Polis, Toma ile özürlü bir vatandaşa su sıktı. (TAMAMINI OKU)
polis-özürlüye-toma-ile-su-sikti.jpg

TAKSİM CEHENNEMİ YAŞADI

Polis önce Taksim'deki pankartlar için çıktı meydana. Ardından gece yarısı müdahale geldi. Taksim Gezi Parkı'na sıkılan gazlarla cehenneme döndü. Dün gecenin özeti (DEVAMINI OKU)
gezi-parkina-müdahale-.jpg

ANKARA'DA GEZİ PARKI MÜDAHALESİ
Ankara'da polis, Taksim'de yaşananları protesto etmek amacıyla toplanan gruba Kenndy Caddesi'nde müdahale etti. 1 saat arayla yapılan iki müdahale ile ortalık fena karıştı.

ankarada-gezi-parki-müdahalesi.jpg

TAKSİM'DEN EZBER BOZAN FOTOĞRAF

Yaklaşık iki haftadır çeşitli görüşlerden eylemcilere ev sahipliği yapan Taksim bugün de ezber bozan bir kareye sahne oldu.
taksimden-sembollü-günün-fotoğrafi.jpg
GÖKÇEK'TEN NİHAT DOĞAN'A FIRÇA

Habertürk'te canlı yayına çıkan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ile Nihat Doğan arasındaki diyalog programa damga vurdu.
melih-gökçekten-nihat-doğana-firça.jpg