BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Gezi destekçileri saldırıya sevindi!

Ankara'da polisevine düzenlenen saldırı sonrası sosyal medyada yapılan yorumlar kan dondurdu.

Abone ol

Önceki gün akşam saatlerinde Ankara Dikmen’de Polisevi ve Sosyal Hizmet binalarına RPG7 roketiyle saldırı yapılmasına sevinenler oldu.

Ankara'daki hain saldırının ardından Gezi olaylarını provoke etmekle suçlanan gazetelerin internet sitelerinde sevinç yorumları yayınlandı.Sosyal medyada da saldırı için ‘iyi oldu’ diyen yüzlerce mesaj atıldı. Gazetelerin saldırı haberinin altında site yöneticilerinin onayından geçerek yayınlanan yorumlar kan dondurdu. “Bir dahakine daha iyi nişan alsınlar. Biraz da onların anaları ağlasın” denilen o yorumlardan bazıları şöyle:

SÖZCÜ GAZETESİ SİTESİ

-T.C.GökTürk: Bu silahlar neden hep duvara isabet eder.

-poyrazz: Hak edene az bile... Zübükler... Bir dahakine iyi nişan alsınlar...

-t.c.kartal1965: onlar bizim huzurumuzu kaçırdı, onlar da huzur için de yaşamasınlar, beter olsunlar.

-Ercan Yurtseven: Valla hiç üzülemiyorum. (...) Besle kargayı oysun gözünü. Geleceğimiz gençlerin kafasına sık, gözlerini kör et, dayaktan öldür. Sonra devletine polisine sahip çık. Nah sana. (...) Bu lavuklar da bi dahaki sefere daha iyi nişan alsınlar. Biraz da onların anaları ağlasınlar, milletin anasını ağlattılar.

-DON LUIGI: ETME BULMA DÜNYASI. POLIS BENI ÖLDÜRECEK BENDENDE SAYGI BEKLIYECEK

Türkiye: Yol yakinken TSK artik yönetime el atmali, yoksa cok kötü seyler olacak arkadaslar.

AYDINLIK İNTERNET

Aydınlık ise sitesinde saldırının ardından twitter’da yer alan ve ‘saldırının polis tarafından senaryo gereği yapıldığı’ şeklindeki yorumları haberleştirdi.

RADİKAL İNTERNET

-pes! - azi4: Benim teorim: herşey polisin daha rahat adam öldürmesi, göz çıkarması için...

HÜRRİYET İNTERNET

-recep ivedik: Ak partiye lav atan adammış. hatırladık evet 250 metreden havaya öylesine sıkılan lavdı dimi o :)

Taksim’de başarılı olamayanların işi

Saldırıya tepki yağdı. “Buldukları her fırsatta ülkemizi kanlı terör batağına çekmek isteyen silahlı terör örgütleri tarafından yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum” diyen TBMM Başkanı Cemil Çiçek, polisi başarılı operasyonu nedeniyle kutladı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de “Türkiye’de ‘Gezi’ başlığı altında yaşanan olaylar neticesinde polisimizin toplumun huzurunu temini konusunda aldığı önlemler ve başarılardan rahatsız olan bazı kesimlerin direkt polisimizi, emniyetimizi hedef alan bir menfur eylemi olarak değerlendiriyorum” dedi. Saldırganları kısa sürede etkisiz hale getiren polisi tebrik eden Çelik “Kim ne düşünürse düşünsün, kim ne hesap yaparsa yapsın emniyet güçlerimiz görevinin başındadır” dedi.