BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MAGAZİN

Gerginliğin nedeni ortaya çıktı

Şehrazat, Gülben Ergen'le köprüleri attı. Hatta onu mahkemeye vermeye hazırlanıyor. Bakın kavganın nedeni ne?

Abone ol Kayahan ile Nilüfer arasında yaşanan şarkı krizinin bir benzeri, Şehrazat ve Gülben Ergen arasında baş gösterdi. Şehrazat da tıpkı Kayahan’ın Nilüfer’e yaptığı gibi telif haklarını alamadığı gerekçesiyle Ergen’i mahkemeye vermeye hazırlandığını açıkladı. Kavganın nedeni Gülben Ergen'in Şehrazat'a doğum gününde boynundaki kolyeyi yeni gibi vermesi...

KAVGANIN PERDE ARKASI

Ergen yorum yapmazken Şehrazat Gülşen Yüksel'e sessizliğini bozdu.
Şehrazat şunları söyledi:
"Onunla 2.5 yıldır hiç görüşmüyorum. Ben size doğum gününüzde boynumdaki kolyeyi yeni gibi versem bu hoşunuza gider mi? Bu durum ağırınıza gitmez mi? Kolye meselesi dendiği zaman iş materyale dayanıyor gibi görünüyor. Halbuki o materyalin altındaki düşüncedir beni rahatsız eden.

KAŞIKÇI ELMASI TAKSA ÖNEMLİ DEĞİL ARTIK

Ben bu tarz şeylere değer verseydim bana aldığı yüzüğü geri göndermezdim zaten. Onun bana taktığı yüzüğü ben genç kızken takıyordum. Ben onlardan çok taktım. Bana Kaşıkçı Elması’nı da taksa önemli değil. Bir insan yaptığı hediyeyi basına intikal ettirdiyse o hediye benim için zaten çöptür. Yüzüğü denize fırlatacağıma kendisine yolladım, fena mı ettim?

TELİF OLARAK 1500 YTL ÖDEDİ Mİ?

Bunun çok cüzzi miktarıyla başladı bu rakam oldu. 4 sene evvel bunun yarısından daha az alıyordum. Zaten bu ödeme 2 seneye yakın yapıldı. Ondan sonra araya doğumu girdi. Sonrasında kesildi. 2004’ün sonunda bana ödemeye başlamıştı. 2 seneye yakın 1500 YTL alıyorum. Kiracıyım. Namusla bu kadar oluyor. Ama yarın bir şarkım 7 kıtaya vurursa milyarder olacağım.

ŞARKICI OLMAYAN BİRİNİ ŞARKICI YAPTIM

Ona 12 yıl emek verdim. 99’da albümü çıktı. Bunun 3 sene evvel laboratuvar çalışması vardı. Kolay değil. Şarkıcı olmayan birini şarkıcı yapmaya çalışıyorsunuz.

YENİDEN ÇALIŞMAM

Ben bitmişi bir daha başlatmam.