BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Genç kızı vahşice öldürdüler

Bodrum'da 1.5 aydır kayıp olan 17 yaşındaki Ayten'in cesedi bulundu. Jandarma erkek sevgilisini arıyor.

Abone ol

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, yaklaşık 1.5 aydır kayıp olan 17 yaşındaki Ayten Kıvılcım, evine 500 metre uzaklıktaki ormanlık alanda feci şekilde bıçaklanıp kafası taşla ezilmiş ve üzeri yorganla örtülmüş halde ölü bulundu. Jandarma, cinayetle ilgili, lise öğrencisi kızın bir süre önce ayrıldığı erkek arkadaşı M.E.E.'nin (Murat Emre Eyihuylu) (17) peşine düştü.

Edinilen bilgiye göre, Muğla'nın Bodrum ilçesi Torba Mahallesi'nde ikamet eden Meslek Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi Ayten K. (17), Milas'ta tek ders sınava girdi. Genç kız, 6 Temmuz'da Milas'tan ailesinin yaşadığı Bodrum'a döndü. Epilepsi (sara) hastası olduğu öğrenilen genç kız, bir gün sonra sabah erken saatlerde çıktığı evine bir daha dönmedi. 7 Temmuz tarihinden bu yana kayıp olan Ayten K.,'nin bulunması için jandarma tarafından başlatılan arama çalışması ise sonuç vermedi.

Yaklaşık bir ay önce bir vatandaş Ayten K.'nin kimliğini evlerine 500 metre uzaklıktaki ormanlık alanda buldu. Polis ve jandarmadan sonra devreye Bodrum AKUT ekibi girdi. AKUT ekibi yaptığı arama çalışmalarının ardından genç kızın cesedine bu sabah saatlerinde ulaşabildi. Genç kızın cesedi, kimliğinin bulunduğu alandan 25 metre uzaklıkta çalılar arasında, yüzü yorganla örtülmüş, başı ezilmiş ve vücudunun değişik yerlerinden bıçaklanmış vaziyette bulundu.

Ayten K.'nin cesedi cumhuriyet savcısının incelemesinden sonra Bodrum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Genç kızın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedinin İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderileceği öğrenildi.

ESKİ SEVGİLİSİ RAHATSIZ EDİYORDU

Acı haberle sarsılan baba Necati K. (65) ve anne Sevinç K. (45), kızlarının ölüm haberi üzerine sinir krizleri geçirdi. Baba Necati K, "Eski erkek arkadaşı tarafından rahatsız edildiği yönünde şikayetler alıyordum. Kızımı vahşice öldüren kim olursa olsun yakalanıp cezalandırılmasını istiyorum" dedi.