BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,52
HABER /  GÜNCEL

Genç kadın ceset karşısında şoke oldu

İzmir Karşıyaka'da, psikolojik tedavi gördüğü belirtilen 25 yaşındaki Emre Özkuş, 3 katlı binanın terasından kendini boşluğa bırakarak yaşamına son verdi

Abone ol

İzmir'de 25 yaşındaki psikolojik tedavi gören genç kendini boşluğa bırakarak intihar etti. Olay sonrası kardeşinin cesedi ile karşılaşanan abla şoke oldu.

Manisa Ruh ve Sinir Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde bir süre tedavi gördükten sonra taburcu edildiği belirtilen Emre Özkuş, geçen ay, ablası Esra Özkuş ile Alaybey 1669 Sokak 45 numaradaki binaya taşındı. Anne ve babasının boşandığı ifade edilen Emre Özkuş, bir tekel bayiinde işe başladı.

Psikolojik sorunları nedeniyle bunalımda olduğu belirtilen Emre Özkuş, bugün saat 01.30 sıralarında, oturduğu 3 katlı binanın terasına çıktı. Özkuş'un terasın ucunda oturduğunu görenler, kendisi ile konuşmaya çalışmalarına rağmen yanıt alamadı. Bunun üzerine polise bilgi verildi. Gelen polis ekipleri çatıdaki Özkuş'u gördü. Önlem amaçlı olay yerine itfaiye ve sağlık ekiplerini çağırdı. Polis ekipleri Özkuş ile konuşmak amacıyla terasa çıkmak istedi. Ekiplerin apartmana girdiği sırada Emre Özkuş, kendsiini boşluğa bıraktı. Düşünce başını yere çarpan Özkuş, kanlar içinde kaldı. Gelen acil yardım ekipleri, Özkuş'un yaşamını kaybettiği belirlendi.

'ÜZERİNİ  ÖRTMEYİN'

Güvenlik şeridi çeken ekipler, olayın meydana geldiği sokağı yaya ve araç geçişine kapattı. Olanlardan habersiz eve gelen ablası kardeşinin cesedini sokakta görünce şoke oldu. Sinir krizi geçiren, abla Esra Özkuş, kardeşinin yanına gitmek için uzun süre çaba sarf etti. "O ölmedi. Üzerini örtmeyin" diye haykıran Esra Özkuş, polis tarafından güçlükle sakinleştirilmeye çalışıldı. Komşularının sakinleştirmeye çalıştığı Esra Özkuş, oturduğu kaldırımdan uzun süre kardeşinin cesedini izledi. Ekiplerin incelemelerinin ardından Özkuş'un cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.