BIST 10.209
DOLAR 32,38
EURO 34,80
ALTIN 2.400,98
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gemlik e Başkan müfettiş istedi

Gemlik Belediye Başkanı Güler, karalama kampanyası başlatanlara karşı yargıya başvuracaklarını belirterek. İçişleri Bakanlığı'ndan müfettiş istedi.

Abone ol

Başkan Güler, yaptığı açıklamada, “Gemlik’te bir yıl içinde sağladığımız birlik ve beraberliği bozmak isteyenler, belediyemize karşı adeta yıpratma kampanyası başlattılar.

Gemlik’te başlattığımız şeffaf, paylaşımcı belediyecilik anlayışıyla, halkla bütünleşmemizden gocunanlar, ilçedeki birlik ve beraberliği bozacak, belediyemize halkımızın güvenini zedeleyecek yayınlar ve açıklamalar yapmakta ısrarla devam etmektedirler. Yasal platformda Belediye Meclisi’nde yaptığımız açıklamalara, basın toplantısında ileri sürdükleri iddialara verdiğimiz cevapları yazmadıkları gibi, iddialarını dedikodulara dayandırarak sürdürmektedirler.

Bu kişiler bize karşı başlattıkları karalamalarını devam ettirdiklerinde yargı yoluna giderek onlarla hukuk savaşı başlatacağız” dedi. Bilgi kirliliğiyle Gemlik Belediyesi’ni yıpratamayacaklarını belirten Güler, “Bu iddialar üzerine İçişleri Bakanlığı’na başvurarak müfettiş istettim. Gemlik Belediyesi, İçişleri Bakanlığı müfettişlerince ve Sayıştay müfettişlerince her yıl incelenmektedir.

Bunları bildikleri halde çirkin iftiralarına devam edenlere vereceğimiz cevabımız şudur: Biz bildiğimiz yolda halkımıza hizmete devam edeceğiz. Kimsenin Gemlik’teki birlik ve beraberliği bozmasına izin vermeyeceğiz. Biz, halkımıza sunduğumuz programımız ile çalışmalarımızı yürüteceğiz. Amacımız kavga etmek değil, ilçeye ve halkımıza hizmet etmektir. Bu yoldan bizi kimse alıkoyamaz. Bir yıllık çalışmalarımız kahvehane kahvehane, dernek dernek gezerek halkımıza anlatıp hesap verdik. Resmi kurumlara da veririz. Bizim kimseye veremeyeceğimiz hesabımız yok” şeklinde konuştu.