BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.412,08
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta'da bugün ne oldu işte elenen ve kazanan gelin

Gelinim Mutfakta'da bugün gerçekleşen 51. haftanın finalinde Güneş 67 puanla beş altın bileziği koluna taktı. Yarışmaya veda eden isim ise Nergis oldu.

Abone ol

Kanal D'de Fatih Ürek'in sunuculuğunu yaptığı fenomen yemek yarışması 'Gelinim Mutfakta'da 51. haftanın final günü tamamlandı. Birbirinden maharetli dört gelin, hafta başından beri en güzel yemekleri yapıp kaynanalarının beğenilerine sundular. Haftanın finaline Güneş 53 puanla birinci girerken, Ezgi 50, Gülcan 47, Nergis ise 42 ise puan toplayabildi. Haftanın son gününde ise gelinler en güzel 'Tavada Ballı Kadayıf Böreği'ni yapıp kaynanaların beğenilerine sundular. Kaynanaların tatlıları tadıp puanlarını vermeleriyle birlikte de günün ve haftanın kazananı belli oldu.

8 Mart Cuma Günün Birincisi Kim? Programın son bölümünde sunucu Fatih Ürek, gelinlerin puanlarını açıkladı. Gülcan ve Nergis 10 puanla günün en düşük puanını alan gelinler olurken, 14 puan toplayan Güneş, günü birincilikle tamamlayıp çeyrek altını almaya hak kazandı. Öte yandan Ezgi ise 13 puan toplayabildi.

Kim Elendi-Kim Kazandı: Gelinlerin tüm hafta boyunca aldıkları puanların toplanmasının ardından çıkan sonuçlar ise şöyle;

  1. Güneş: 67
  2. Ezgi: 63
  3. Gülcan: 57
  4. Nergis: 52

Bu sonuçlara göre; 52 puanla Nergi yarışmaya veda eden gelin olurken Gülcan ise haftayı birincilikle tamamlayıp 5 altın bileziği koluna taktı. 

Gelinim Mutfakta Güneş Kimdir? 4 Mart Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Güneş Kılıç dahil edildi. Yarışmaya İstanbul'dan katılan Güneş, 1 Ocak 2019 tarihinde nişanlanmış. İş kadını olan yarışmacı, aslen Karslı.

Gelinim Mutfakta Gülderen Kimdir? Güneş'in kayınvalidesi Gülderen Hanım ise aslen Kayserili. İki kızı bir oğlu olan Gülderen Hanım, gelininin isteği üzerine yarışmaya katılmış.

Gelinim Mutfakta 50. Hafta Sonuçları: 1 Mart Cuma günü ekrana gelen 50. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre; Gülcan 69 puanla haftayı birinci tamamlayıp 5 altın bileziği koluna takmayı başarmıştı. 42 puan toplayan Gizem ise yarışmaya veda eden gelin olmuştu.