BIST 10.248
DOLAR 32,28
EURO 34,80
ALTIN 2.396,74
HABER /  MEDYA

Gelinim Mutfakta sonuçları işte bugünün birincisi ve sonuncusu

Gelinim Mutfakta'da bugün Gülcan 19 puanla birinci olarak çeyrek altını yakasına takarken gün sonuncusu ise 6 puanla Ezgi oldu.

Abone ol

Kanal D ekranlarının sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da 52.  haftanın ikinci günü tamamlandı. Bugün yani 26 Mart Salı günü izleyiciyle buluşan bölümde birbirinden maharetli dört gelin, yaptıkları yemekleri kaynanalarının beğenisine sundular. Kaynanaların yemekleri puanlamasının ardından da çeyrek altını kazanan gelin belli oldu.

Gelinim Mutfakta 26 Mart Gün Birincisi: Haftanın ikinci gününde Gülcan 19 puanla birinci olarak çeyrek altını yakasına taktı. Gün sonuncusu ise 6 puanla Ezgi oldu. Öte yandan Beyza 15, Burcu ise 10 puan alabildi. Yarışmacıların toplam puanları şöyle;

  1. Gülcan: 31
  2. Burcu: 26
  3. Beyza: 24
  4. Ezgi: 15

Gelinim Mutfakta Burcu Pekgöz Kimdir? 25 Mart Pazartesi günü yayınlanan yeni bölümde Gelinim Mutfakta'ya Burcu Pekgöz dahil edildi. Yarışmaya İstanbul’dan katılan Burcu, aslen Tokat Zileli. 20 yaşında olan Burcu, asıl mesleği hemşirelik olmasına rağmen bu işi yapmıyor. 3 yıllık evli olan yarışmacının bir de kız çocuğu bulunuyor. 

Gelinim Mutfakta Birsel Tekgöz Kimdir? Burcu'nun kaynanası Birsel Hanım da aslen Tokat Zileli. Bir oğlu bir de kızı bulunan Birsel Hanım, gelininin elininin lezzetine güveniyor. 

Gelinim Mutfakta 53. Hafta Sonuçları: 22 Mart Cuma günü ekrana gelen 53. haftanın final bölümünde açıklanan sonuçlara göre; 57 puanla Güneş yarışmaya veda eden gelin olurken berabere kalan Ezgi, Gülcan ve Beyza arasında 5 altın bilezik için kura çekildi. Kura sonucunda Ezgi, altın bilezikleri koluna takan gelin oldu.