BIST 10.056
DOLAR 32,25
EURO 34,80
ALTIN 2.429,92
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gedizde Takımını Kur da Gel turnuvası

Gediz'de, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı işbirliğinde düzenlenen Takımını Kur da Gel isimli sokak futbolu turnuvası başladı.

Abone ol

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı işbirliğinde düzenlenen “Takımını Kur da Gel” isimli sokak futbolu turnuvası başladı.

İlçedeki ilköğretim okulu öğrencilerinin spor yapmalarına sağlamak ve sporu sevdirmek amacıyla düzenlenen Takımını Kur da Gel futbol turnuvası için 1998 ve 2001 doğumlu öğrencilerden oluşturulan 12 takım arsında kura çekimi yapıldı.

Belirlenen fikstüre göre Umurbey Mahallesi Halı Saha Tesislerinde başlayan futbol turnuvasının ilk karşılaşması Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu ile Zafer Spor takımları arasında gerçekleştirildi. Karşılaşmaların santra vuruşunu İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu ile Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu yaptı.

 Büyük bir heyecanla başlayan karşılaşmaların ilk gününde sonuçlar şöyle tamamlandı: Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu 4-Zaferspor 0, Karaşimşek 8-Zaferin Gücü 1, Atatürk İlköğretim Okulu 4-Timsahlar 0; ikinci gün karşılaşmalarında ise Maskeliyediler 2-Dayınlarspor 3, Yeşilinci 7-Kurtuluşşimşekler 0, Megaspor 1-Gölcük İlköğretim Okulu 2 skorları ile maçlar tamamlanmış oldu.