BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Geçimsizlik canlarına tak etti...

İki aile babası... İkisi de çocuklarına ekmek götürme derdinde. İkisi de borç batağında. İkisinin de canına tak etti ve...

Abone ol

İşte size aynı saatlerde peşpeşe ajansa düşen iki kara haber... Biri Bursa'dan, diğeri Kocaeli'nden... İkisinde de çocuklarına ekmek götürmek için çalışıp didinirken borç batağına saplanmış iki baba var... Birisi kendisini yok etti, diğeri karısını... İşte teğet geçen ekonomik krizin kara gerçeği...

İlk acı haber Bursa'nın Karacabey İlçesi'nden...

Mecidiye Mahallesi 111 numaralı Sokak... Bir süre öncesine kadar inşaatlarda çalışan 65 yaşındaki Nesim Yıldız, 6 çocuk annesi eşi Yosma Yıldız ile tartıştı.

40 YILLIK KARISINA SOKAK ORTASINDA SALDIRDI

Geçimsizlik nedeniyle sık sık tartışan çiftlerden Yosma Yıldız, boşanmak istediğini belirterek evden çıktı. Bunun üzerine çılgına dönen Nesim Yıldız, elinde bıçak ile evden fırlayıp sokakta yakaladığı 40 yıllık eşine saldırdı.

BIÇAK DARBELERİ ÖLDÜRDÜ

Vücudunun göğüs, karın ve boyun kısmına aldığı bıçak darbeleri ile ağır yaralanan Yosma Yıldız kaldırıldığı Karacabey Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Yosma Yıldız'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

EVE GELEN HACİZ KAĞIDINI GÖRÜNCE KENDİNİ ASTI

[PAGE]

İkinci kara haber Kocaeli'den...

Nenehatun Mahalesi Bakırcı Sokakta oturan Mehmet Ayyıldız'a bugün posta ile haciz kağıdı geldi. Kamyonculuk yaparak geçimini sağlamaya çalışan ancak bir süredir borçları nedeniyle sıkıntıda olduğu bildirilen Ayyıldız, 100 bin TL'lik haciz kağını okuyunca bunalıma girdi.

Bir süre sonra eve gelen çocukları Mehmet Ayyıldız’ın banyoda iple asılı cesedi ile karşılaşınca sinir krizleri geçirdi. İntihar ettiği sanılan Ayyıldız'ın ölümüyle ilgili polis soruşturma başlattı.