BIST 10.267
DOLAR 32,31
EURO 34,82
ALTIN 2.412,00
HABER /  SPOR

Şener: transferler çok yakında

Trabzonspor Başkanı, “Eksiklerimizin olduğunu biliyoruz ve buralara gerekli transferleri yapacağız” dedi ve ekledi.

Abone ol

Trabzonspor Başkanı, “Eksiklerimizin olduğunu biliyoruz ve buralara gerekli transferleri yapacağız” derken, bordo mavililerin Danimarkalı Thygesen, Belçikalı Van Den Borre ve Beşiktaşlı Batuhan’la ilgilendiği öğrenildi.

TRABZONSPOR Kulübü Başkanı Sadri Şener, takımdaki bazı mevkilere takviye yapılması gerektiğini bildiren teknik direktör Hugo Broos’un talebini yerine getireceklerini söyledi.

Hollanda’ya giderek, futbolcular ve teknik heyetle bire bir görüşmeler yapan Şener, Broos’un çalışmalarından son derece memnun olduklarını ifade etti. Oyuncularını son derece hırslı ve arzulu gördüğünü belirten Şener, “Takımdaki hırs beni de heyecanlandırıyor. Hocamızın da dediği gibi, eksiklerimizin olduğunu biliyoruz. Buralara gerekli takviyeleri yapmak için araştırmalarımız sürüyor. Avrupa’da güçlü takımlarla oynayacağımız hazırlık maçlarında sergileyeceğimiz performans bizim için çok önemli. Son Standard Liege maçındaki futbol beni memnun etti. Bu oyunumuzu önümüzdeki maçlarda daha da geliştirmemiz gerekiyor. Ama gerek oyuncu kadromuz, gerekse teknik heyet kadromuzun bunun üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine inanıyorum” dedi.

Listede 3 isim var

Trabzonspor’un, Danimarka ekibi Midtjylland’ın orta saha oyuncusu Mikkel Thygesen, İtalya’nın Genoa Kulübü’nün Belçikalı sağbeki Anthony Van Den Borre ve Beşiktaş’ın genç golcüsü Batuhan Karadeniz ile ciddi şekilde ilgilendiği öğrenildi.