BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.403,54
HABER /  SPOR

Fenerden 2 flaş transfer

Fenerbahçe transferdeki suskunluğunu bozdu. Bir değil iki transfer yapıldı. Sarı lacivertlilerin rotası Brezilya oldu.

Abone ol

Fenerbahçe transferdeki sessizliğini bozdu. Sarı lacivertli kulüp Brezilya'nın Corinthians takımında forma giyen sol kanat oyuncusu Andre Dos Santos ve orta saha oyuncusu Cristian Oliveira'yı renklerine bağladı.

Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Güney Afrika'da düzenlenen 2009 Konfederasyon Kupası'nda şampiyon olan Brezilya Milli Takımı'nda yıldızlaşan sol kanat oyuncusu Andre Santos ve defansif orta saha oyuncusu Cristian Oliveira için kulüpleri Corinthians'la anlaşma sağlandığı belirtildi.  

ÇARŞAMBA İSTANBUL'DALAR

Andre Dos Santos ve Cristian Oliveira'nın yarın sabah Brezilya'dan ayrılacağı ve Frankfurt üzerinden çarşamba günü akşam saatlarinde Türkiye'ye gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

ANDRE DOS SANTOS

Güney Afrika'da düzenlenen 2009 FIFA Konfederasyon Kupası'nda şampiyon olan Brezilya Milli Takımı'nın kadrosunda da yer alan Andre Dos Santos, 26 yaşında ve 1.80 boyunda. Sol bek ve sol açık mevkiinde görev yapıyor.

Hücum gücü yüksek bir futbolcu olan Andre Santos, 2005-2006 yıllarında Flamengo ve Atletico Mineiro takımlarında forma giymiş, ardından Corinthians'a transfer olmuştu. Andre Santos'un 98 maçta 25 golü bulunuyor.

CRİSTİAN OLİVEİRA

25 Haziran 1983 doğumlu olan Cristian Oliveira ise, defansif orta saha oyuncusu olarak görev yapıyor.

Uzaktan sert şutlarlarıyla tanınan Cristian, 2007-08 yıllarında Flamengo'da görev yaptı ve daha sonra Corinthians takımına transfer oldu. Cristian 51 maçta 8 gol kaydetti.

2008 yılının sonunda Corinthians takımına transfer olan başarılı orta saha oyuncusu 13 maçta 90 dakika forma giydi ve 2 gol kaydetme başarısını gösterdi.Brezilya Serie A liginde toplamda 60 maçta forma şansı bulan cristian oliveira 4 gole imza atarken, 4'te asist yaptı…

SAMBACILARIN GOLLERİ HABERİN DEVAMINDA

[PAGE]

Fenerbahçe'den flaş transferler