BIST 10.209
DOLAR 32,37
EURO 34,73
ALTIN 2.391,63
HABER /  GÜNCEL

Facebook kampı ölümle bitti!

27 yaşındaki genç Facebook'ta tanıştığı insanlarla bir kampa gitti. Kendisinden 2 gün haber alınamadı. Sonra bir çalı dibinde cesedi bulundu.

Abone ol

Paylaşım sitesi Facebook’ta duyurulan PYS Extreme Antalya Festivali’ne katılan Volkan Yöndemli (27), önce kayboldu, ardından cesedi bulundu

İddiaya göre, Antalya’nın Kumluca ilçesinde babası Kemal Yöndemli’ye ait turizm şirketinde çalışan Yöndemli, Facebook’ta duyurusu yapılan festivale katılmaya karar verdi. Perşembe günü Antalya Otogarı’na gelen genç, burada Ankara’dan gelen Facebook’taki grup üyeleriyle buluşup festivalin yapılacağı Aksu ilçesine bağlı Karaöz beldesine gitti.

İki gün kanyonda kamp yapan grup, cumartesi gecesi bir restoranda yemek yedi. Ancak yemekten sonra herkes kamp yerine dönmeye hazırlanırken Yöndemli otostop çektiği plakası alınamayan bir araca binip uzaklaştı. Ailesi, telefonlarına ulaşamadıkları oğulları için jandarmaya başvurdu. Yeşilkaraman Jandarma Karakolu ekipleri Yöndemli’nin en son görüldüğü yer olan Köprülü Restoran ve etrafında geniş çaplı arama yaptı ama gencin izine rastlayamadı.

CESEDİ BULUNAMADI

Pazar sabahı piknik yapan bir vatandaş, uçurumun kenarındaki ağaçlık alandan kötü kokular geldiğini belirterek jandarmayı aradı. Olay yerine gelen ekipler, genç turizmcinin cesediyle karşılaştı. Yöndemli’nin ailesi festivali düzenleyen ve yabancı uyruklu olduğu bildirilen kişiye telefonla ulaştı. Ancak adı belirlenemeyen kişi, festivalle ilgili bilgilerin önümüzdeki günlerde verileceğini belirterek telefonu kapattı ve bir daha kendisine ulaşılamadı. Jandarma, henüz ne festivali olduğu bilinmeyen etkinlikle ilgili soruşturma başlattı.