BIST 10.479
DOLAR 32,28
EURO 35,04
ALTIN 2.475,05
HABER /  GÜNCEL

Bol bol ameliyat yapın

Özel hastaneler gerçeği gün yüzüne çıktı. Bir Tıp Merkezi'nin sahibinin doktorlara gönderdiği yazı her şeyi anlatıyor.

Abone ol

İzmir'de özel bir tıp merkezinin sahibi L. D. hastanede çalışan doktorlara gönderdiği yazıda son aylarda cerrahi operasyonlarda sayısal azalmanın doktor maaşlarını etkileyeceği belirtiliyor.

Genel Yönetmenliğini Ertan Turhan'ın yapım sorumluluğunu Gökhan Bektaş'ın yaptığı Show Tv Haber Özel programının eline geçen bildiride, özel sigortalı hastalara öncelik tanınmasını, Sosyal Güvenlik Kurumu hastalarının randevulu olması halinde bile bekletilerek, özel sigortalı hastalara öncelik verilmesini istendi.

SGK HASTALARI GETİRİSİ AZ MÜŞTERİ
Bildiride SGK'ya bağlı hastaları 'getirisi az müşteri' şeklinde niteleyen L. D., muayene veya cerrahi müdahale paralarının devletten çok geç tahsil edildiğini bu durumunda hastaneyi ekonomik olarak zora düşürdüğünü açıklıyor.

BOL TAHLİL İSTEYİN
Doktorları dehşete düşeren bildirgede SGK mensubu hastalardan elde edilecek gelirle bir hastanenin ayakta kalmasının imkansız olduğu vurgulanıyor. Bu gerekçeyle gelen hastaların düz muayene edilerek gönderilmemesi, tetkik ve tahlillerin her ne olursa olsun artırılması isteniyor.