BIST 10.541
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.474,24
HABER /  SPOR

Medyadan transfer şovları

Transfer gündemi çok yoğun. Kulüpler bombaları patlatmak üzere. Tuncay Şanlı haberi Fenerbahçeliler'i heyecanlandıracak.

Abone ol

Spor medyası ile gazetelerin spor ekleri bomba iddilarla dolu... Her gazete kendi kafasından flaş transferler yapıyor... İşte bir kısmı gerçek bir kısmı hayali olan gazetelerdeki bugünkü spor haberleri;

Tuncay geliyor iddiası (SABAH)


Middlesbrough bölge gazetelerinden Evening Gazzette, Tuncay'ın Premier Lig'de oynamasının zor olduğunu iddia etti. Milli futbolcumuzun İngiltere'de takım bulamadığı ve ülkeden ayrılmasının an meselesi olduğu belirtlirken, 9 milyon euro bonservisi 7'ye kadar çeken Boro'nun, Tuncay'ı Fenerbahçe'ye bir yıl kiralık vermeyi teklif edeceği iddia ediliyor.

Fenerbahçe'nin şov haftası (FANATİK)

Mehmet Topuz, Bekir, Bilica ve Özer Hurmacı’yla kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe en sıcak haftaya giriyor. 3-3 berabere biten Nürnberg maçının ardından yöneticilerle bir görüşme yapan teknik direktör Christoph Daum, transferlerin bir an önce resmiyete dökülmesini talep etti. Bu istek doğrultusunda temaslara hız veren Sarı-Lacivertli idareciler; Hamit Altıntop, Tim Borowski, Cristian ve Kuranyi için son sözlerini söyleyecek. Üç transferde de önemli mesafe kateden Sarı Kanaryalar, hafta içerisinde resmi imzaları attırıp sezona bomba gibi girmeyi hedefliyor.

G.Saray, West Ham'ı alt etti! (SABAH)

West Ham'ın sadece bir senelik sözleşme önerdiği Lucas Neill, İngilizlerle ipleri kopardı. Avustralyalı yıldıza üç yıllık kontrat teklif eden Cimbom sona yaklaştı


[PAGE]

Van Der Vaart Cimbom'a (FOTOMAÇ)

Lincoln'ün yerine orta sahaya organizatör arayan Galatasaray, Real Madrid'in 15 milyon euro'ya satış listesine koyduğu Hollandalı futbolcuyu kiralamak için resmi teklifte bulundu. İspanyol yetkililer, operasyonu yöneten futbol şube sorumlusu Haldun Üstünel'den biraz zaman istedi.


Rota Babel'e döndü (STAR)

Daha önce Cim-Bom’a ‘Hayır’ diyen Hollandalı için bu kez Rijkaard devreye girdi. Tecrübeli teknik adamın, ‘Bak ben de ne teklifleri geri çevirip, Galatasaray’a geldim. Burada çok büyük işler başaracağım’ sözlerinden etkilenen Ryan Babel, düşünmek için süre istedi

Sosa için en iyi teklif Beşiktaş'tan (FANATİK)

Louis van Gaal´ın gözden çıkardığı Arjantinli için Köln ve Malaga da devrede, ancak Kara Kartal bir adım önde. Hem Bayern, hem de Sosa Beşiktaş´ın teklifine ‘Evet´ demek üzere...

[PAGE]

Hernanes'e servet! (TAKVİM)

Sarı-Lacivertli kulübün Corinthianslı Cristian'la anlaştığını yazan Globo Gazetesi "Bu sezon güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe'nin Hernanes transferini de gerçekleştirme ihtimali yüksek" yorumunu yaptı.

Hamit F.Bahçe'de (FOTOMAÇ)

Fenerbahçe durdu durdu bombayı patlattı! Sarı- lacivertliler, Bayern Münih'in Türk yıldızı Hamit Altıntop'u renklerine bağlamak için sadece saatleri sayıyor. Bayern'le 7 milyon euro bonservis bedeli karşılığı el sıkışan Kanarya, Hamit'i de yıllık 4 milyon euro'ya ikna etti. Ancak bu transferin önünde küçük bir pürüz var. Ay-yıldızlı oyuncunun menajeri Rıza Fazeli, işi bozmak istiyor.

Eskişehir bombası (HÜRRİYET)

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, VfB Stuttgart'ın oyuncusu Yıldıray Baştürk ile Almanya'da 31 Temmuzda masaya oturup anlaşmaya çalışacaklarını bildirdi.

[PAGE]

Kocaman 'Cristian' için dönüyor (SABAH)

Transfer çalışmaları için ikinci kez Brezilya'ya giden Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman dönüş yoluna çıktı. Geçtiğimiz hafta takımın kamp yaptığı Almanya'dan hareket edip Brezilya'ya giden Kocaman'ın bu sabah İstanbul'da olması bekleniyor. Kocaman'ın transfer çalışmaları yürüttüğü Brezilyalı oyuncular ile ilgili raporunu İstanbul'da yöneticiler ile paylaşacağı bildirilirken, özellikle Corinthians takımının yıldızı Cristian ile ilgili transfer çalışmalarının yoğunlaşması bekleniyor. '

Kara Kartal'dan tangocu'ya sorti (FOTOMAÇ)

Beşiktaş orta sahaya oyun kurucu transferinde son kozunu bu hafta oynamaya hazırlanıyor. River Plate'in genç yıldızı Diego Buonanotte'den daha önce olumlu yanıt alan siyah-beyazlılar, ameliyat olan Matias Delgado'nun, sözleşmesinin dondurulmasına yanaşmaması nedeniyle bu transferi beklemeye almıştı. Delgado'nun İspanya'dan bu hafta içinde İstanbul'a döneceği öğrenildi. Yönetimin, tangocu ile bir kez daha masaya oturup ikna etmeye çalışacağı bildirildi.

Trabzonspor'a süper yetenek (FOTOMAÇ)

Trabzonspor, Roeselare formasıyla geçen yıl Belçika'da harikalar yaratan Perisiç için Fransa'ya çıkarma yapacak. Trabzonspor, uzun süredir gündemde olan İvan Perisiç için atağa kalkmaya hazırlanıyor. Geçen yıl Hugo Broos'un ülkesi Belçika'nın Roeselare takımında kiralık oynayıp müthiş bir sezon geçiren Hırvat yıldız için, Fransa'nın Sochaux takımıyla görüşmeler başlayacak. Belçika'da 10 gol atıp, 3 asist yapan ve orta sahanın her bölgesinde görev alabilen 20 yaşındaki yıldız için bordo-mavili takım, 1.5 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi gözden çıkardı.

[PAGE]

Gudjohnsen Bobo'ya bağlı (TAKVİM)

Beşiktaş Gudjohnsen için artık Bobo'nun satılmasını bekliyor. İzlandalı golcü için kulübü Barcelona ve kendisiyle her konuda anlaşma sağlayan Siyah- Beyazlı yönetim Bobo'yu satar satmaz Gudjohnsen'i alacak. Beşiktaş Yönetimi Bobo'yu isteyen kulüplerle bir kez daha masaya oturacak.

Edu’ya yol gözüktü (MİLLİYET)

Fenerbahçe’de Edu Dracena ile yollar ayrılıyor. Transfer çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertli yönetimin, yabancı kontenjanında yer açmak için Brezilya’da çapraz bağ ameliyatı geçiren tecrübeli savunma oyuncusunun sözleşmesini fesh edeceği öğrenildi.

Babiç tamam Batuhan sırada (FANATİK)

Babiç’in resmi imzayı hafta içinde atması bekleniyor. Öte yandan Fatih Tekke konusunda hayal kırıklığı yaşayan Bordo-Mavililer, Beşiktaş’ın kiralamayı düşündüğü Batuhan Karadeniz’i gündemine aldı. Teknik direktör Hugo Broos’un kabul etmesi halinde, 18 yaşındaki milli golcü için Beşiktaş’la temasa geçilecek.