BIST 10.209
DOLAR 32,40
EURO 34,79
ALTIN 2.400,07
HABER /  SPOR

Adnan Polat: Saatinizi 20.45’e ayarlayın!

Adnan Polat, gündem yaratacak bir kehanette daha bulunup şöyle dedi.

Abone ol

Galatasaray Başkanı Adnan Polat, kehanetlerine yeniden başladı...

Fenerbahçe’nin mutlak favori olduğu 2005-2006 sezonu devam ederken ortaya attığı “14 Mayıs Pazar günü 20.45’te şampiyonuz” iddiasının doğru çıkması üzerine uzun süre gündemin zirvesine yerleşen Polat, dün de bir kehanette bulundu.

İnşaatı devam eden Seyrantepe Stadı’nda dün TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Adnan Polat, saat 11.00’de başlaması gereken toplantıya zamanından önce geldi.

Bayraktar ile beraber toplantının saatini bekleyen Polat, bir ara yanındaki Galatasaray yöneticileri Ali Haşhaş, Işın Çelebi ve Sinan Kılıç’a dönerek, “Saat kaç arkadaşlar?” diye sordu. Saatine ilk bakan isim olan Haşhaş, “Başkanım, 11’e 5 var” dedi.

Bu sözlerin ardından Polat, gündem yaratacak bir kehanette daha bulunup şöyle dedi: “Hayır arkadaşlar, saatler yeniden 20.45’i gösterecek. Ona göre saatlerinizi ayarlayın!”

Takımıma güveniyorum

Adnan Polat, daha sonra şu değerlendirmeyi yaptı: “Henüz sezon hazırlıklarının başındayız ancak ben futbolcularıma da teknik ekibime de çok güveniyorum. Yeni sezonda keyifle izlenecek bir takım olacağımızdan eminim. Çünkü çok iyi bir teknik direktörümüz ve birbirinden kaliteli futbolcularımız var. Bu ekibin şampiyonluğa ulaşacağına çok inanıyorum. Benim gibi taraftarların da inanmasını istiyorum.”