BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 34,96
ALTIN 2.421,77
HABER /  MEDYA

Gecenin Kraliçesi ilk bölüme bol öpüşmeli doping!

Gecenin Kraliçesi birinci bölüm dün akşam Star Tv'de yayınlandı. İzleyiciden tam not alan dizinin öpüşme sahneleri geceye damga vurdu.

Abone ol

Gecenin Kraliçesi1. bölüm dün akşam Star'da ekran başına geldi Gecenin Kraliçesi son bölüm izleyiciden tam not aldı. Selin ve Kartal'ın Fransa'da tanışıp aşık olması üzerine gelişen ilginç tesadüfleri anlatan dizinin 2. bölümünde neler olacak? Gecenin Kraliçesi 2. bölüm fragmanı izleyin...

GECENİN KRALİÇESİ SON BÖLÜM İZLE

GECENİN KRALİÇESİ 1. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gecenin Kraliçesi 1. Bölüm Özeti:

Güney Fransa’nın Grasse şehrinde geçen dizide Selin ve Kartal’ın muhteşem bir aşk hikayesine konuk olduk. Yılardır aşk özlemi duyan Selin, tesadüf eseri Grasse’nin muhteşem doğa güzellikleri arasında Kartal ile tanışır. Birbirlerine ilk görüşte aşık olan bu iki gencin dillere destan aşkları Fransa’da başlasa da Karadeniz’de oradan da İstanbul’a savrulur.

Selin, annesi ile birlikte Grasse’de yaşayan ve küçük bir butik dükkanı işleten genç kızdır. Karadenizli babası yıllar önce kaybolmuştur. Kartal ise zengin bir iş adamıdır. Gerçek babası Mustafa’yı öldürten Aziz ile birlikte yaşayan Kartal, Azizi babası gibi bilir. Aziz’in emri ile Kartal’ın babasını öldüren Osman ise Selin’in yıllar önce kaybolan babasıdır.

Grasse’ye gelen Kartal, tesadüf eseri Selin ile tanışır. Olaylı bir şekilde başlayan tanışmadan sonra o akşam yemek yerler. Selin, daha sonra Gecenin Kraliçesi’nin göstermek için Kartal’ı bir yere götürür. Gecenin Kraliçesi, tomurcukları bir gecede açan ve sabaha kadar solan bir çiçektir. Kartal’a ilk görüşte aşık olan Selin, yıllardır aradığı aşkı sonunda bulmuştur.

Diğer yandan karısı ölen Aziz’in ailesinde yeni entrikalar başlar. Oldukça soğuk ilişkileri ile bilinen ailede Aziz’in oğlu Mert, Kartal’ın gölgesinde kalan işe yaramaz bir kişidir. Mert’in bu durumuna üzülen halası, Kartal’a karşı tutumu değişir.

Grazze’de hayatının aşkı Selin ile muhteşem bir gece geçiren Kartal’ın Türkiye’ye dönme vakti gelmiştir. İstanbul’a dönen Kartal’ın izleyicileri şaşkına çeviren bir sırrı ortaya çıkar. Kartal evlidir, hem de Aziz’in kızı ile. Kartal kendini öldürmekle tehdit eden Aziz’in kızı Esra ile zorla evlenmiştir. Fransa’dan döner dönmez Esra’yı yemeğe çıkarır ve orada ondan ayrılmak istediğini açıklar. Kartal’a takıntılı olan Esra’nın bu evliliği bitirmeye hiç niyeti yoktur. Duyduğu bu haber karşısında Kartal’dan kesinlikle boşanmak istemez ve yemekten dönüşte bilerek kaza yapar. Kartal’ı kendisinden başka hiç kimseye yar etmeyeceğini düşünür ve kaza yaparak hem kendini hem de Kartal’ı öldürmek ister.

Bu durumu öğrenen Aziz, Kartal’dan bu aşkından vazgeçmesini ister, aksi takdirde o kızı öldüreceğini söyler. Kartal’ın peşinden İstanbul’a gelen Selin, Kartal’ın yakın arkadaşı Emre’ye Kartal’ın nerede olduğunu ve onu nasıl bulabileceğini sorar.



Böyle bir gecede başlar Selin (Meryem Uzerli) ve Kartal’ın (Murat Yıldırım) hikayesi; Fransa seyahati sırasında tesadüfen Selin’le yolları kesişen Kartal Selin’e ilk gördüğü anda aşık olur.

Kartal ve Selin için beklenmedik bir anda gelen bu büyüleyici aşk bir gecede solacak olsa da onlar bu aşkı yaşamaya razı gelirler.  Fransa’da başlayan aşk hikayesi Karadeniz’e oradan da İstanbul’a savrulacak olaylara gebedir.