BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Gecenin Kraliçesi son bölüm izle 2. fragmanı

Gecenin Kraliçesi 1. bölüm dün akşam izleyiciden tam not aldı 1. bölüm izleyin. Gecenin Kraliçesi son bölümde Kartal ve Selin'in Fransa'da tanışması sonrası gelişne olaylar ekrana kilitledi. Gecenin Kraliçesi 2. bölüm fragmanı izle

Abone ol

Gecenin Kraliçesi1. bölüm dün akşam Star'da ekran başına geldi Gecenin Kraliçesi son bölüm izleyiciden tam not aldı. Selin ve Kartal'ın Fransa'da tanışıp aşık olması üzerine gelişen ilginç tesadüfleri anlatan dizinin 2. bölümünde neler olacak? Gecenin Kraliçesi 2. bölüm fragmanı izleyin...

GECENİN KRALİÇESİ SON BÖLÜM İZLE

Gecenin Kraliçesi1. bölümde neler oldu? Tüm güzelliğini bir geceye sığdıran ve efsaneye göre yalnızca şanslı insanların görebildiği nadide bir çiçektir “Gecenin Kraliçesi”



Böyle bir gecede başlar Selin (Meryem Uzerli) ve Kartal’ın (Murat Yıldırım) hikayesi; Fransa seyahati sırasında tesadüfen Selin’le yolları kesişen Kartal Selin’e ilk gördüğü anda aşık olur.

Kartal ve Selin için beklenmedik bir anda gelen bu büyüleyici aşk bir gecede solacak olsa da onlar bu aşkı yaşamaya razı gelirler.  Fransa’da başlayan aşk hikayesi Karadeniz’e oradan da İstanbul’a savrulacak olaylara gebedir.