BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.510,75
HABER /  GÜNCEL

Adana'da görülmemiş olay! PKK'lılar neye uğradığını şaşırdı

Adana'da okul yakmaya çalışan PKK'lıları mahallenin kadınları engelledi. PKK'lılar neye uğradıklarını şaşırdı.

Abone ol

Adana'da sık sık korsan gösterilerin yapıldığı Gülbahçesi Mahallesi'ndeki bir okula molotof bombası atıp yakmak isteyen PKK yandaşları mahalledeki kadınların okula gelip tepki göstermesiyle kaçtı. Okuldaki yangını TOMA söndürdü.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi'nde meydana geldi.

OKULU YAKMAK İSTEDİLER AMA

Bölücü terör örgütü PKK yandaşları tarafından sık sık korsan gösterilerin yapıldığı Gülbahçesi Mahallesi Obalar Caddesi'nde bulunan Gülbahçesi Ortakokulu'na gece yüzleri kapalı 3 PKK yandaşı molotof bombalarıyla girdi. Bu arada şahısları mahallede oturan kadınlar gördü. Okulun kantininde çalışan bir kaç kadın da okulun içindeydi.

POLİSE HABER VERİLDİ

PKK yandaşlarını gören kadınlar hemen polise haber verdi. Bu arada PKK yandaşları okulun camını kırıp içeri girerek sınıflara, öğretmenler ve müdür odasına molotof bombası atıp yakmaya başladı. Kısa sürede polis olay yerine TOMA ile birlikte geldi. PKK yandaşları karanlıktan faydalanarak okulun arka kısmından kaçtı. TOMA ile müdahale edilen yangın büyümeden söndürüldü. 

KADINLARDAN BÜYÜK TEPKİ

Bu arada okulun içinde bulunan kadınlar da çıkartılarak kurtarıldı. Okulda maddi hasar meydana geldi. Kadınlar okulun yakılmasına tepki göstererek "Okulu bir insan neden yakar, insanlar cahil kalmasın diye okul yapılıyor. Bizi fark etmeseler yakacaklardı" diye tepki gösterdi.Polis, Barbaros Mahallesi'nde de korsan gösteri yapan 3 PKK yandaşını da gözaltına aldı.