BIST 9.103
DOLAR 32,38
EURO 35,05
ALTIN 2.326,70
HABER /  GÜNCEL

Ankara hava durumu kar tekrar geliyor!

ANKARA hava durumu son raporları meteoroloji açıkladı. Ankara'da bu geceden itibaren sıcaklık düşüyor. 14 ocak perşembe günü kar yağışı yüksek yerlerde tekrar başlayacak.

Abone ol

ANKARA hava durumu yeni raporları meteoroloji açıkladı. Ankara'da sıcaklık düşüyor. 14 ocak perşembe günü yani yarın sabah saatlerinde yüksek yerlerde kar yağışı görülebilir.

ANKARA HAVA DURUMU KAR GELİYOR

Bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, yarın (Çarşamba) ilk saatlerden itibaren Bartın, Bolu, Düzce, Karabük ve Zonguldak çevrelerinin, sabah saatlerinden itibaren Ankara ve Çankırı çevrelerinin, öğle saatlerinden itibaren ise Kırıkkale çevrelerinin yer yer kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı bölge genelinde 2 ila 4 derece artacağı bekleniyor.

Ankara 5 günlük hava raporu

Ankara hava durumu raporlarına göre yarından itibaren sıcaklık değerleri 8 derece birden düşüyor. yer yer kar yağışı görülebilir.

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL?

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Erzurum, Bingöl, Muş ve Adıyaman çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Genellikle yağmur ve sağanak, gece saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Ankara'nın kuzeyi, Çankırı, Erzurum, Muş ve Bingöl çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülecek yağışların; Marmara'nın doğusu, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı ve Orta Karadeniz, İzmir'in iç kesimleri, Manisa, Kütahya, Antalya'nın iç kesimleri, Yozgat, Giresun, Adana'nın kuzeyi ve K.Maraş çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah saatlerinde Doğu Anadolu, Güneydoğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

Yurt genelinde 5 günlük hava durumu