BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,83
ALTIN 2.428,60
HABER /  SPOR

Gazişehir, Moussa Sow'u açıkladı! Tanıtım şarkısına bakın bomba

Gazişehir Gaziantep, bir dönem Fenerbahçe ve Bursaspor formaları giyen Senegalli golcü Moussa Sow transferini resmen duyurdu.

Abone ol

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep, bir dönem Fenerbahçe ve Bursaspor'da forma giyen Moussa Sow'u transfer ettiğini açıkladı. Gaziantep ekibi sosyal medya hesabından transferi açıkladı. Gazişehir, Moussa Sow transferini "Hele bakın kim gelmiş" şarkısıyla duyurdu.

Türkiye'de oynadığı dönemde sadece tüm futbolseverlerin sempatisini kazanan Sow, bundan böyle meşhur rövaşata gollerini TFF 1. Lig'de atacak.

Sow'un tanıtıldığı videodaki şarkı dikkat çekerken Senegalli golcünün transferi özellikle sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

'TAKIMDA İSTEDİĞİ KADAR KALIR'
İmza töreninde konuşan Başkan Konukoğlu, Moussa Sow ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladıklarını fakat oyuncunun kulüpte istediği kadar kalabileceğini ifade ederek şunları söyledi:

"Yaklaşık 1,5 aydır yürütülen ve zaman zaman hedef şaşırtmalar yapmak zorunda kaldığımız çalışmalar sonucunda çok şükür bugün Moussa Sow ile beraberiz. Moussa Sow'un karakterinden ve futbolculuğundan en ufak bir tereddütümüz dahi yok. Kendisini aramızda görmekten dolayı çok mutluyuz, Allah'ın izniyle bu yıl takım, taraftar ve şehir el ele vererek şampiyonluk sevincini birlikte yaşamak istiyoruz. Sow ile yapmış olduğumuz sözleşme geçici bir sözleşme değil, aynı zamanda gönül bağının başlangıcı. Moussa Sow'un futbolculuk sürecinden sonra da kendisi kalmak istediği sürece aramızda görmekten mutluluk duyarız. Böyle bir tecrübenin şehrimizin futboluna, gençlerimize iyi bir örnek olacağından dolayı şüphemiz yoktur. Bu transferde de kulübümüze Sanko Holding sponsor oldu. Kendisine bir kez daha hoş geldin diyor, başarılar diliyorum."

'İNANDIĞM BİR PROJE İÇİN BURADAYIM'
Sow ise inandığı bir proje için Gazişehir Gaziantep'e transfer olduğunu belirterek, "Öncelikle böyle bir kulübe geldiğim için çok mutluyum. Transfer sürecim biraz uzun sürdü ancak gelmemi sağlayan başkanımıza ve yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Türkiye'yi ve buradaki taraftarları çok seviyorum. Gaziantep şehrine gelmek benim için büyük hayaller anlamına geliyor. Kariyerimde yeni bir sayfa açıyorum ve buradaki herkesin hedefinin şampiyonluk olduğunu biliyorum. Eminim insanlar soracaktır 'Moussa Sow, neden 1'inci Lig'e geldi' diye. Başkanımız gelecekle ilgili planlarını ve projelerinden bahsetti. Bu projeye inandığımız için Gaziantep'e geldim, herkese tekrar teşekkür ediyorum" diye konuştu.