BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Gazipaşa MYO inşaatı tamamlanıyor

Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu eksiklerini kaymakamlık aracılığıyla tamamlanacak.

Abone ol

Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk ve Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, Gazipaşa Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Ufuk Durna'yı makamında ziyaret ederek, okul için gerekli desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.

Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk ve Belediye Başkanı Cemburak Özgenç, 2010-2011 eğitim öğretim yılında hizmete açılan Akdeniz Üniversitesi'ne bağlı Gazipaşa Mustafa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti. MYO Müdürü Doç. Dr. Ufuk Durna'dan okulla ilgili bilgiler alan Kaymakam Pamuk ve Başkan Özgenç, okulun inşaat halinde olan son iki katının tamamlanması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söylediler.

2 bin öğrenci eğitim görecek

Doç.Dr. Durna, okulun son iki katındaki çalışmaların tamamlanması ile birlikte eksik kalmayacağını belirterek, "Okulda 2 bin öğrenci eğitim görebilecek. Eksiklerin bir ay içerisinde tamamlaması gerekiyor. Çünkü gelecek yılın programları şimdiden belirleniyor" dedi. Doç.Dr. Durna, yeni açılacak olan bölümler arasında çocuk gelişimi, tercümanlık, seyahat acenteliği, aşçılık, sekreterlik ve büro hizmetleri, güzellik ve bakım hizmetleri, havacılık hizmetlerinin yer alacağını bildirdi.

Dil laboratuvarı

İlçe Kaymakamı Muhittin Pamuk okulda yarım kalan çalışmaların tamamlaması için gereken desteği vereceklerini belirtirken, Belediye Başkanı Cemburak Özgenç ise konuyu yakından takip ettiğini ve okulun hizmete açılmasından duyduğu heyecanı dile getirdi. Başkan Özgenç, tercümanlık bölümü için gerekli dil laboratuvarının maliyetini karşılayacağı da sözlerine ekledi.